Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun İl Olacaksa Eğer; O Sene Bu Sene !

İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez:

İskenderun İl Olacaksa Eğer; O Sene Bu Sene !

Gündem   A+a-

 İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez:
 
İskenderun İl Olacaksa Eğer;
O Sene Bu Sene !
 
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, İskenderun Körfezi ilçelerinin il statüsüne kavuşması için başlatılan tüm girişimleri sonuna kadar desteklediğini açıkladı.
İskenderun Körfezi ilçelerinin, uzun yıllar önce il statüsüne kavuşmayı hakettiğine dikkat çeken Hüseyin Sönmez, bölgenin çok önemli bir konuma, ekonomik tabloya, yatırımlara sahip olduğunu belirterek, daha güçlü bir yapı oluşturulması için İskenderun Körfezi ilçelerinin il statüsü konusunda güç birliği yapması gerektiğine vurgu yaptı.
Başkan Sönmez açıklamasında şöyle dedi;
 
İskenderun körfezin incisi olarak adını almış içerisinde ihracatımıza yön veren kara, deniz, hava, demir yolu bulunmaktadır.
Konumu gereği merkez bankası, valilik ek hizmet binası ve Türkiye vergi rekortmenleri sıralamasında yer alan Liman, OSB, Tosyalı holding, İsdemir Demir Çelik Fabrikası vb fabrikalara ev sahipliği yapmaktadır.
Sahil şehri olarak çevre bölgelere ticari faaliyetlerde köprü görevi yaparak destek olmuştur. İskenderun’un hak ettiği yerin ilçe olarak kalmak olmadığının bilinmesi, İl olmak için mücadele verilmesine rağmen engellenmesi, halkımızın umudunu ve arzusunu kırmıştır. Kayıp giden yılların farkında ; hakkımız olanı almakta başarılı olamadığımız zamanı unutup ve tekrar diyoruz!
 
Sloganını halktan alan ;
Güvenin Adı Fatih TOSYALI.
İSKENDERUN’A vereceği en güzel başarı, Hakkımız olan İL olma talebimizin gerçekleştirmesini bekliyoruz.
#iskenderunilolmalı
 
İrade, Erdem, Cesaret ile Şahlanış Vakti!
Vakit İskenderun Vakti!

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş