Skip Navigation Links

Özyurt ve Ceritbinmez'den Moral Ziyareti

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ile MÜSİAD Başkan Vekili ve 5 Temmuz İskenderunspor Yönetim Kurulu Üyesi..

Özyurt ve Ceritbinmez'den Moral Ziyareti

Spor   A+a-

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ile MÜSİAD Başkan Vekili ve 5 Temmuz İskenderunspor Yönetim Kurulu Üyesi Atıf Ceritbinmez, futbolcuları idmanda ziyaret ederek moral verdiler.
Futbolcu ve teknik heyete ziyaret sırasında 5 Temmuz İskenderunspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu Üyesi Suat Alpaydın da hazır bulundu.
5 Temmuz İskenderunspor’un sergilediği futboldan dolayı memnun ve mutlu olduklarını belirten Özyurt ve Ceritbinmez, futbolda arzu edilen düzeye gelinmesi için sarfedilen her türlü çabayı maddi ve manevi desteklediklerini söylediler.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın 5 Temmuz İskenderunspor’u en iyi yerlere getirmek için sarfettiği çaba ve harcadığı mesainin kıymetli olduğunu belirten Özyurt ve Ceritbinmez, MÜSİAD olarak gerekli tüm desteği vermeye hazır olduklarına dikkat çektiler.
Futbolcuların idmanını izlerken oldukça keyifli anlar yaşayan bölgenin başarılı işinsanları MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ile 5 Temmuz İskenderunspor Yönetim Kurulu Üyesi Atıf Ceritbinmez, keyifli idmanın ardından futbolculara baklava ikram ederek enerji takviyesi yaptılar.
5 Temmuz İskenderunspor Sprotif Direktörü ve Teknik Direktörü Seyfi Kesik ve futbolcularla keyifli sohbet yapan Özyurt ve Ceritbinmez, teknik heyet ve futbolculara her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.
Futbolculara idman ortamında yapılan moral ziyaretlerinin çok önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Seyfi Kesik, Özyurt ve Ceritbinmez’e teşekkür etti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet