Skip Navigation Links

Zamanım Yok Diye Üzülmeyin T-BEKS Var

T-BEKS Ekibi, bir telefonla aracınızı temizlemeye geliyor

Yerel   A+a-

T-BEKS Ekibi, bir telefonla aracınızı temizlemeye geliyor
Dünyanın gelişmiş ülkelerinde hızla yayılan Nano teknolojik araç temizliği artık İskenderun’da.
Nano teknoloji ile aracınızı temizlerken çevreyi de koruyor. T- BEKS kullandığı su bazlı polimerler, Latin Amerika’da yetişen Carnauba ağacı wax’ı ve doğal sabunlar ile su israfı olmadan doğal bir şekilde temizliyor. Size de temizliğin keyfini sürmek kalıyor.
Genç işletmeciler Neno teknolojiyi Cadde okurları için şöyle tanımladı:
Boya koruma
“T-BEKS Dış Yüzey Temizleme ürünü, polimerleri sayesinde boyaya asla zarar vermez aksine toz, kirve kuş pisliğini yüzeyden ayıran polimerler çizilme ihtimalini sıfıra indirir.
Çizmeden temizlik ve hijyen
T-BEKS Dış Yüzey Temizleme ürünü sudan 2 kat daha kaygandır. Araç yüzeyine uygulandığında yüzeyde bulunan toz, kir ve kuş pisliklerini yapısındaki POLİMERLER sayesinde yüzeyden kolayca ayırıp milyonlarca baloncuk içerisine hapseder.
Zaman ve su tasarrufu
İnsan ömrünün verimsiz kullanılmış zamanları birikerek yıllara denk geliyor. Bırakın değerli zamanınız sevdiklerinizle geçsin. Biz aracınızı yerinde temizleriz.
Standart temizlik
T-BEKS'te işe başlayan araç temizleme personeli kusursuz hizmet sunabilmek için eğitime tabi tutulur. Böylece bütün personel aynı standartlarda çalışır ve aracınız hep aynı kalitede temizlenir. T-BEKS ile temizlenen araçlarda yıkama sonrası cam açamama, ıslak kalmış paspaslar vb. olumsuzluklar yaşamazsınız.
Çağrı merkezi
Türkiye'nin her yerinden arayabileceğiniz 444 O 972 veya Toyota Plaza yanındaki işyerimizin 621 08 99 nolu telefonumuz ile bize ulaşabilirsiniz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet