Skip Navigation Links

Belediye Başkan Adayı gibi çalışıyor..

Savaş Mahallesi Muhtarı Ahmet Dönmez, hem Belediye Meclis Üyesi hem de yeniden muhtarlığı kazanmasının ardından, birinden birini tercih etmek zorunda

Teknoloji   A+a-

Savaş Mahallesi Muhtarı Ahmet Dönmez, hem Belediye Meclis Üyesi hem de yeniden muhtarlığı kazanmasının ardından, birinden birini tercih etmek zorunda kaldı. Belediye Meclis Üyeliğini seçen Dönmez’in yerine İlçe Seçim Kurulu 7 Haziran’da yeniden seçim kararı aldı. Savaş Mahallesi muhtar adayı Meral Kireççi, mahalle sakinleriyle yüzyüze görüşüp sorunlarını dinleyip ve çözüm önerilerini anlatırken, tüm mahalle sakinlerinden destek istedi. Hayata geçirmek istediği bir çok proje ile muhtar gibi değil Belediye Başkanı gibi çalışmayı hedefleyen Kireççi, kadın eliyle mahallede bir çok şeyi değiştirmeyi amaçlıyor.
Savaş Mahallesini çok sevdiğini ve sorunları çözüm önerileriyle kaldıracağını ifade eden Kireççi, aynı apartmanda oturan ve birbirini tanımayan komşular içinde komşuluk kavramını yeniden canlandıracak faaliyetlerle muhtarlığa talip olduğunu belirtirken, “ Kadınların ev ve iş hayatındaki başarısını yerel yönetimlerde de bir anne titizliği ve şefkati ile başaracağıma olan inancımdan dolayı siz saygıdeğer mahalle sakinlerinin teveccühlerine talibim.”derken, projelerini de şöyle açıkladı :
1-Bilgi Evleri:İlgili kurum ve kuruluşların desteğini alarak buralarda İngilizce, bilgisayar kursları öğrencilerimize derslerine destek olacak etüt çalışmaları, yine çocuklarımızın boş vakitlerini değerlendirecek satranç, internet gibi etkinliklerde bulunabilecekleri mekanın mahallemize kazandırılması.
2-Savaş Mahallesi spor ve kültür ve eğitim kulübü; mahallemizde birlik ve dayanışmamızı sağlayacak ayrıca gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitim ve gelişimini sağlayacak spor, kültür v.s. etkinlikler.
3-Mahalle Afet Gönüllüleri: Doğal afetlerde yada benzeri durumlarda yardım ve müdahale de bulunmak üzere kurulacak ekip. Gönüllü üyelerden oluşacak bu ekipte, periyodik aralıklarla uygulamalı eğitim ve seminerler verilecek teknik ekipmanlarla desteklenmesi.
4-Web Sitesi: Mahalle muhtarlığımıza ait web sitemizde mahallemize ait bilgilerin ilan duyuru ve faaliyetlerimiz yer alacaktır.
5-Genel Sorunlar: Mahallemizin yapısı itibariyle daha çok apartman hayatının yaşanmasından dolayı, aynı apartman da oturanların dahi birbirlerini tanımadıklarını düşünecek olursak, mahalle sakinlerinin birbirlerini tanımasını, kaynaşmasını, hepsinden önemlisi komşu olmak kavramını yeniden canlandıracak ve yaşatacak faaliyetlerin yapılması.
Bunun haricinde trafik, yol asfalt, kanalizasyon, su, elektrik, çevre, gürültü ve zararlı olan her türlü sorunların tespit edilerek ilgili kurum ve kuruluşlarla diyalog halinde çözümlenene kadar takip ederek sonuçlandırmak. Mahallemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere ve çocuklarına ilgili kurum ve kuruluşlar aracılığıyla yardım da bulunmak.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet