Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Garnizon Komutanı Kılınç Rektör Depçi'yi Makamında Ziyaret Etti

Tuğgeneral Alparslan Kılınç İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

 Garnizon Komutanı Kılınç  Rektör Depçi'yi Makamında Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı (Garnizon Komutanı) Tuğgeneral Alparslan Kılınç İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 30 Mart Salı günü Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’ı ağırladı. Kılınç, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yle birlikte İSTE Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinde (İSTE-BTM) değerlendirmelerde bulundu.
İSTE Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSTE-BTM) Merkez Müdürü Doç. Dr. Ersin Bahçeci, kurulması tamamlanan merkezin işleyiş ve yapılan analiz/eğitim hakkında Garnizon Komutanı Kılınç ve İSTE Rektörü Depci’ye bilgi verdi. İSTE laboratuvarlarında Prof. Dr. Tolga Depci ve Doç. Dr. Ersin Bahçeci tarafından savunma sanayide kullanılmak üzere tasarlanan zırh malzemeleri ile ilgili bilgi verildi.
İSTE Rektörlük makamında yapılan ziyaret, sohbet ortamında geçti. Garnizon Komutanı Kılınç, kendisine gösterilen misafirperverlik ve üniversitenin yapmış olduğu çalışmalar için İSTE Rektörü Depci’ye teşekkür ederken; Rektör Depci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Garnizon Komutanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar