Skip Navigation Links

Arsuz’un İlk Oto Ekspertiz Yatırımı Hayırlı Olsun

Arsuz Dynomark Oto Ekspertiz Hizmete Girdi

Arsuz’un İlk Oto Ekspertiz Yatırımı Hayırlı OlsunWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde büyük bir açığı, eksikliği giderecek Dynomark Oto Ekspertiz hizmete girdi.
Arsuz Gökmeydan Mahallesi anayol üzerinde hizmete giren Dynomark Oto Ekspertiz, ikinci el oto alım satımında noterden satışlarda zorunlu olduğu için, İskenderun ve Antakya’ya gitmek zorunda bırakmayacak.
Arsuz Beyköy Mahalle Muhtarı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis Üyesi Orhan Özkan’ın oğlu Şenol Özkan’ın işletmeciliğini yaptığı Dynomark Oto Ekspertiz, son teknoloji arıza, eksik veya hata tespit cihazlarıyla büyük takdir topladı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, HESOB Başkan Vekili Erol Akın, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, siyasi partiler ile sevil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.
Dynomark Oto Ekspertiz işletmecisi Orhan Özkan davetlilere yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında, ilçede eksikliği hissedilen önemli bir yatırımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Açılışa katılan protokol üyeleri yaptıkları konuşmalarda, ilçede büyük oranda eksikliği hissedilen oto ekspertiz işletmesinin önemli bir açığı kapatacağını belirterek, pandemi döneminde cesaret isteyen yatırımdan dolayı Dynomark Oto Ekspertiz İşletmecisi Orhan Özkan ve oğlu Şenol Özkan’ı kutlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Konuşmaların ardından ilk ekspertiz işlemi için banda alınan otomobil üzerinde ne tür işlemlerin yapıldığı uygulamalı olarak protokol üyeleri ve davetlilere anlatıldı.
Dynomark Oto Ekspertiz İşletmecisi Genç Girişimci Şenol Özkan yaptığı açıklamada, noterden yapılacak ikinci el oto alım satım işlemlerinde ekspertiz raporunun mecburi olduğunu hatırlatarak, hizmeti vatandaşın ayağına getirmekten mutlu olduklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’un İlk Oto Ekspertiz Yatırımı Hayırlı Olsun videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet