Skip Navigation Links

Zeki, Çevik ve Ahlaklı Nesil Yetiştiriyorlar

Yükseliş’in Şampiyonları Sporda da Başarılı

Zeki, Çevik ve Ahlaklı Nesil YetiştiriyorlarWeb
TV

Spor   A+a-

 Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, verdiği başarılı eğitimin yanında aynı zamanda spor ve sporcuya verdiği değerle de ön planda.
Bir çok spor branşında şampiyonluğu bulunan Yükseliş Koleji Spor kulübü öğrencilere hem çevik hem de ahlaklı bir sporcu olmanın yollarını gösteriyor.
Yükseliş Kolejinin sosyal etkinlikleri altında kurulan, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında boy gösteren Yükseliş Koleji Spor Kulübü, bir çok kategoride şampiyonlukları bulunuyor.
Hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri İskenderun Spor Kompleksinnde antrenman yapan çocuklar, derslerinde başarılı oldukları kadar, spor etkinliklerinde de başarılı olduklarını gösteriyorlar.
Covid 19 salgını nedeniyle aylarca evlerinde kalan çocukların idmandaki neşeli halleri ise kulüp antrenörü Ali Gülmez’i güldürmeye ve mutlu etmeye yetiyor.
Yükseliş Koleji Spor Kulübü Hocası Ali Gülmez, 200'e yakın sporcumuzla birlikte haftanın her günü her kategori de idman yapıyoruz. Dışarıdan gelen sporcuları da antrenmanlarımıza ve lige katabiliyoruz." Dedi
 
 
 
Zeki, Çevik ve Ahlaklı Nesil Yetiştiriyorlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet