Skip Navigation Links

Esra'yı kaybettiler ikizleriyle teselli buluyorlar..

Küçük Esra'nın annesi Hafize Akyüz, yaşadığı tüm acıların ardından Deniz Tıp Merkezi'nde biri kız biri erkek ikiz dünyaya getirdi

Teknoloji   A+a-

Dünyalar güzeli Esra’nın ardından gözyaşı döken Hafize-Abdullah Akyüz çifti, dünyaya gelen ikizlerinin mutluluğunu yaşıyorlar. Biri kız biri erkek olan ikizlerden kız olanına hayatını kaybeden Esra’nın adı verildi.
Deniz Tıp Merkezi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Şükrü Turan tarafından doğumu yaptırılan Hafize Akyüz, ikizlerine bakarak kızı Esra’nın hasretiyle gözyaşı döküyor. Hayatını kaybeden kızı Esra’nın adını yaşatmak istediklerini belirten Hafize Akyüz, “Kızımın başına gelenler dünyamızı başımıza yıktı. Allah bizleri duydu ve ikiz bebeklerimize kavuştuk. Allah hiç kimseye yaşadığımız acıları yaşatmasın” dedi.
 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Şükrü Turan, Hafize Akyüz’ün normal doğumla ikizlerini dünyaya getirdiğini ve Deniz Tıp Merkezi’nde dünyaya gelen ilk ikizler olması nedeniyle de mutlu olduklarını söyledi.
Bebeklerin ve eşinin sağlık durumunun iyi olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten baba Abdullah Akyüz, geçmişte yaşadıkları acıları bir daha hiç kimsenin yaşamaması dileklerinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet