Skip Navigation Links

Mustafa Kemal Üniversitesi İstiklal Caddesi'ni Coşturdu

İstanbul Fes hane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 'Hatay Tanıtım Günleri' etkinlikleri çerçevesinde Galatasaray Lisesi önünde

Gündem   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi İstiklal Caddesi’ni Coşturdu

İstanbul Fes hane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hatay Tanıtım Günleri” etkinlikleri çerçevesinde Galatasaray Lisesi önünden Taksim Atatürk Anıtına kadar kortej halinde bando ve guruplarla birlikte bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Yürüyüş Mustafa Kemal Üniversitesi Halkoyunları Ekibinin gösterileriyle başladı.

Korteje katılanlar İstiklal Caddesindeki İstanbullulara gül ve karanfil dağıttı.

Hatay Valiliği, Antakya Belediye Başkanlığı, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ve Hatay’ın diğer kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yapılan yürüyüşün son durağı olan Taksim Meydanında yapılan tören İstanbullular tarafından ilgiyle izlendi.

Tören kapsamında açılış konuşmaları yapıldı, ardından Antakya Belediyesi Mehteran Bölüğünün gösterisi gerçekleşti.

Tören; Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in de eşlik ettiği Üniversitemiz Halkoyunları Ekibinin gösterileri ile nihayet buldu.

Törene Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ile Hatay İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, kurum ve kuruluşlar katıldı.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet