Skip Navigation Links

Asaşspor’la Hayata Güzel Bakıyorlar…

Helal Olsun Sana Halit Ersoy …

Asaşspor’la Hayata Güzel Bakıyorlar…

Spor   A+a-

 
Helal Olsun Sana Halit Ersoy …
 
Asaşspor Futbol Okulu’nun antrenörü başarılı futbol adamı Halit Ersoy, işini o kadar önemsiyor, kursa katılan çocukları o kadar çok seviyor ki, her gün sabah antrenmana motosikletiyle taşıdığı futbol topları, antrenman malzemeleriyle giderken enerjisiyle örnek oluyor.
 
Asaş Filtre ve Asaşspor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in verdiği sınırsız destekle çocukları sporla içiçe, kötü alışkanlıklardan uzak bir hayata hazırlayan Antrenör Halit Ersoy, disiplinli, özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, vatanına milletine faydalı, eğitimli nesiller için var gücüyle çalışıyor.
Halit Ersoy, çocuklarına kazanmak kadar kaybetmenin de hayatın içinde çok önemli olduğunu, sporun her dalında kazanmak kadar kaybetmenin de bir çok şey kazandırdığını aşılıyor.
 
Antrenman sahasında tavizsiz tavırlarıyla çocukları disiplinli bir hayata hazırlayan Halit Ersoy, başarılı performans gösteren küçük yıldızları ödüllendirirken, daha tutuk davranışlar sergileyen öğrencilerini ise yeniden denemekten vazgeçmemeleri için yüreklendiriyor.
 
Başarılı futbol adamı Halit Ersoy’un yetiştirdiği öğrencilerden bir çoğunun önümüzdeki yıllarda iyi yerlere geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet