Skip Navigation Links

Engelsiz Arsuz İçin Yola Çıkanlar Kongrede Buluştular…

Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Engelsiz Arsuz İçin Yola Çıkanlar Kongrede Buluştular… Web
TV

Arsuz   A+a-

Olağan Genel Kurula Belediye Başkanı Dr Asaf Güven adına Vekili Zabıta Müdürü Cevat AYDEMİR, Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf GÖKPINAR, Türk Eğitim Sen Arsuz Şube Başkanı Abdullah ÇALIŞIR, Arsuz Kent Konseyi Üyeleri, Remziye Berkyürek, Müntecep Berkyürek, dernek üyeleri ve derneğe gönülden bağlı olanlar katılım sağladı.
Yoğun programları nedeniyle bulunamadıkları için çiçek yollayan Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Mehmet Güzelmansur ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, yeni yönetime başarılar mesajlarını ilettiler. Dernek başkanı Serhat Gökpınar'ın konuşmasından sonra seçime geçildi.
Serhat Gökpınar yeniden başkan seçildi ve yeni yönetimini tanıttı. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması nedeniyle yeni yönetim kurulu üyesi, Sonfidan Karamutlu'nun Down Sendromlu kızı Cansu Karamutlu nezdinde tüm down sendromluların farkındalık gününün, daha farkında bir dünyaya vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.
Başkan Serhat Gökpınar; "Her alanda eşit ve adil bir yaşamı savunduğumuzdan dolayı yeni yönetimimiz 10 kadın 10 erkek, engelli birey ve aileleri ile tipik gelişen bireylerden oluşmaktadır." dedi.
Serhat Gökpınar konuşmasının devamında "2018 yılında her alanda eşit, adil, erişilebilir, yaşanabilir ve engellilik sorununun büyük ölçüde ortadan kalktığı, bir dünya inşası hedefleyerek yola çıkmış olduğumuz derneğimiz 2.5 yılını tamamlamış bulunmaktadır.
Geçen bu sürede Arsuz'da bir çok şeyi değiştirmek, bilinen yanlışları düzeltmek, engelli bireylerin konfor alanlarını arttırmak adına bir çok çalışma yaptık. Geldiğimiz noktada daha farkında bir Arsuz'u görebiliyoruz. Bu noktaya gelmemizde emeği geçen başta ekip arkadaşlarıma, dernek üyelerimize, Kaymakamımız Musa Sarı'ya, Belediye Başkanı Asaf Güven'e ve derneğimize gönülden bağlı olan herkese şahsım ve bu yolda beraber yürüğüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bize gelen hiçbir çağrıyı yanıtsız bırakmadık. Arsuz'da gitmediğimiz yer, yardım eli uzatmadığımız mahalle kalmadı. Bu geçen 2.5 yılda, şartların oluşamaması nedeniyle, olması gereken performansın çok daha azını sergilememize rağmen, bize olan güven ve teveccühünüz için çok teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hiçbir çağrıyı yanıtsız bırakmayacağımıza, daha eşit, daha erişilebilir, daha yaşanabilir ve daha farkında bir Arsuz için mücadele edeceğimize, engelli bireylerin hayat kalitesini en üst düzeye getirene kadar var gücümüzle çalışacağımıza, şahsım ve ekip arkadaşlarım adına söz veriyorum." diyerek dernek icraatlarından bahseden dernek başkanı Serhat Gökpınar kendisini yeniden bu göreve layık gören dernek üyelerine teşekkür etti.
Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Serhat Gökpınar, Birsen BERKYÜREK, Okan Savaş, Ezgi Tuncer Savaş, Erhan Dirlik, Sonfidan Karamutlu, Tuncay Ağbaht, Sevilay YANIK , Yunus KİREMİTÇİ , Emine ŞANLI, Gazi Ali TÜMKAYA , Ece KARAÇAY, Ahmet YÜKSEL , Özlem KESKİN, Sadet BERKYÜREK , Cevdet KIRANLIOĞLU , Gamze GÖKPINAR , Orhan AKBAŞ, Muhsine NAL, Züher ÇAPAR
 
 
 
 
 
 
Engelsiz Arsuz İçin Yola Çıkanlar Kongrede Buluştular…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet