Skip Navigation Links

Ferda Özbilger'in ahşap işleri çok beğenildi

Şeniz Özşen ve Arkadaşlarının hazırlamış oldukları el emeği sergisi İskenderun Halk Eğitim Merkezi'nde İskenderunlu vatandaşların beğenisine sunuldu.

Teknoloji   A+a-

Şeniz Özşen ve Arkadaşlarının hazırlamış oldukları el emeği sergisi İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde İskenderunlu vatandaşların beğenisine sunuldu.
Sergide büyük ilgi toplayan ise Ferda Özbilger’in el emeği göz nuru ahşap işleri oldu.
Ahşap boyamadan takı tasarımına, el işlerinden ayna yapımına kadar birçok ürünü içinde barındıran sergi dört gün boyunca açık kalacak.
Halk Eğitim Merkezi’nde İskenderunlu vatandaşların beğenisine sunulan serginin açılışını İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu, Belen Kaymakamının Eşi Suna Öz ve Şeniz Özşen birlikte yaptılar.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Belen Kaymakamı’nın eşi Suna Öz, “Bugün Şeniz Hanım ve arkadaşlarının el emeği sergisinin açılışı için buradayız. Umarım bu açılış bütün bayanlar için hayırlı olur” dedi.
Sergi Sahibi Şeniz Özşen ise “15 senedir beraber olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek bu sergiyi meydana getirdik. Amacımız ürettiğimiz eşyaları İskenderun Halkının beğenisine sunarak ufak da olsa bir gelir elde edebilmek. Benim de bayanlarımızın yapmış oldukları bu sergide az da olsa emeğim varsa ne mutlu bana” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet