Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji Öğrencileri Dünya ile Entegre Oluyor…

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ortaokul öğrencileri '' Dıgıtal Travellers'' Uluslararası Etwınnıng projesi ile dijital olarak dünyayı gezme fırsatı bul

Yükseliş Koleji Öğrencileri Dünya ile Entegre Oluyor…

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Ortaokul öğrencileri '' Dıgıtal Travellers'' Uluslararası Etwınnıng projesi ile dijital olarak dünyayı gezme fırsatı bulacaklar.
 
 
Yükseliş Koleji Farkıyla ''Dıgıtal Travellers'' Uluslararası Etwınnıng
 
Yükseliş Koleji Öğrencileri Dünya ile Entegre Oluyor…
 
 
Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 ortak okul ve Azerbaycan, Romanya, Polonya olmak üzere 3 yabancı ortak okul bu projede buluşarak farklı kültürleri bir araya getirmeyi hedefliyor.
 
Akdeniz Bölgesi'nden Hatay Arsuz Yükseliş Ortaokulu öncülüğünde 7. sınıf öğrencileri ile birlikte bu projede yer alıyor.
Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs olmak üzere 4 ay boyunca devam edecek olan ''Dıgıtal Travellers'' isimli proje çalışmalarında yol haritası belirlendi ve çalışmalara başlandı.
Bu proje öğrencilere Web2 araçlarını tanıyıp kullanabilmeleri, Türk ve Yabancı öğrenciler arasında kültürler arası etkileşim ve köprünün kurulmasını sağlamayı, öğrencilerin paylaşımları sonucunda akran öğreniminin önünü açmayı hedefliyor.
 
Ayrıca yabancı dil eğitiminin içine teknoloji entegrasyonu sağlayarak öğrencilerin dil becerilerinin gelişimine katkı sağlamak ve disiplinler arası bağlantı kurmak bu projenin amaçları içinde yer alıyor.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, projede yer alan öğretmen ve idarecilere teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet