Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı'dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sağlık çalışanlarının önemli bir görevi ifa ettiğini belirtti.

Başkan Fatih Tosyalı'dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım’ı ziyaret etti.
Pandemi döneminde sağlık çalışanlarının önemli bir görevi ifa etiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Sağlığımız ve geleceğimizi emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum. Dünya ve ülkemiz korona virüs nedeniyle zor zamanlar geçiriyor. Sağlık çalışanlarımız korona virüse karşı hummalı bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor ”dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sağlık çalışanlarımız insanlarımızın evlerine kadar giderek halkımızın sağlığı için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bizler onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Gelecek tıp bayramlarına daha sağlıklı şekilde ulaşmayı diliyor, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.
Başhekim Veysel Yıldırım ise gerçekleşen ziyarette dolayı memnuniyetini dile getirerek, her daim vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı, Milletvekili Abdulkadir Özel, İl Başkanı Adem Yeşildal ve İlçe Başkanı Abdülkerim Güven hastaneyi gezerek görev başındaki sağlık çalışanlarında görevlerinde kolaylıklar dileyerek Tıp Bayramını kutladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar