Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adnan Alkış Gözyaşlarıyla Uğurlandı Mekanın Cennet Olsun Güzel İnsan..

Tüm Payas’ı ve demir çelik camiasını yasa boğan Koç Demir Çelik Satış Müdürü Adnan Alkış’ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefatının yankıları devam ediy

Adnan Alkış Gözyaşlarıyla Uğurlandı Mekanın Cennet Olsun Güzel İnsan.. Web
TV

Gündem   A+a-

 Tüm Payas’ı ve demir çelik camiasını yasa boğan Koç Demir Çelik Satış Müdürü Adnan Alkış’ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefatının yankıları devam ediyor.
 
Bugün öğle namazına müteakip Payas Asri Mezarlığı’nda düzenlenen törenle toprağa verilen Adnan Alkış’ın cenazesine yüzlerce seveni katıldı.
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Adnan Alkış’ın, Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından çok üzüldüğü ve ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.
CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Koç Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koç, Koç Demir Çelik ve Grubu Ceo’su Murat Umur, mesai arkadaşları, Payas halkı ve bölgeden onlarca seveninin katıldığı Adnan Alkış’ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.
Zamansız, hiç beklenmeyen bir vefat olarak çok sevilen bir isim Adnan Alkış’ı uğurlamaya gelenler gözyaşlarını akıttılar ve dua ettiler.
Adnan Alkış’a Allah’tan rahmet, ailesine, mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adnan Alkış Gözyaşlarıyla Uğurlandı Mekanın Cennet Olsun Güzel İnsan..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar