Skip Navigation Links

İskenderun İMO'dan Örnek Buluşma

İnşaat Mühendisleri Odası etkinliklerine ara vermeden devam ederken, düzenlenen seminer, konferans ve panellerin dışında kaynaşma toplantıları da mesl

Gündem   A+a-

İskenderun İMO’dan Örnek Buluşma
İnşaat Mühendisleri Odası etkinliklerine ara vermeden devam ederken, düzenlenen seminer, konferans ve panellerin dışında kaynaşma toplantıları da mesleki dayanışma açısından önem taşıyor.


Mustafa Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileriyle İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası kokteyl salonunda bir araya gelen İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği üyeleri, tecrübelerini paylaştılar, mesleki konularda öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
MKÜ İnşaat Mühendisliği hocalarının da katıldıkları kokteylde, hoş sohbetler yapıldı, geleceğin inşaat mühendisleriyle tecrübeler paylaşıldı.


İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu, eğitim çalışmaları kadar, birlik ve beraberliği, bilgi paylaşımını pekiştirecek yemek ve kokteyllere önem verdiklerini söyledi.


Bülent Seküçoğlu açıklamasında şöyle dedi: “İnşaat Mühendisler Odamızın düzenlemiş olduğu, Genç İMO öğrencileri, Mustafa Kemal Üniversitesi’ndeki hocalarımız, Hatay Şubemiz ve biz İskenderun temsilcileri bir araya gelerek dayanışmayı sağlamaktır. Bu toplantılarımızın devamını ilerleyen günlerde tekrarlayacağız.”


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet