Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı' İskenderun'un İl Olmasını İsterim'

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Beyzade Fm Tv’de önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Tosyalı' İskenderun'un İl Olmasını İsterim'

Gündem   A+a-

 Serkan Uğraş'ın hazırlayıp sunduğu 'Haftanın Dosyası' programına konuk olan Tosyalı, İskenderun'un il olması konusunda görüşünün sorulması üzerine “İskenderun’un il olmasını isterim. İl olursa Hatay’a faydası olacağını düşünüyorum. Neden? Şu anda birçok yatırımcı teşvik bölgesinden dolayı Osmaniye’ye gidiyor. İskenderun il olursa birçok yatırımcı Antakya’ya Kırıkhan’a gider.
 
İskenderun sanayi şehri, geliri yüksek, Antakya tarafı mağdur oluyor derler. Hiç yoksa mağduriyetinden kurtulmuş olur. Tabi bu bir hükümet politikası. Olur mu olmaz mı bir şey diyemiyorum ama olursa Hatay’da kazanır İskenderun’da kazanır.” Dedi.
 
 
 
Büyükşehir belediye başkan adayı olmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise Tosyalı;
 
Şuan bana İskenderunlu hemşerilerim 31 Mart 2019 seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanı olarak yetki verdi. Sağolsun çevre ilçelerden muhtarlarımız ziyarete geliyor. Onlarla çok iyi münasebetimiz var. Bundan son derece memnunum. İlçelerle olan diyaloğum devam edecek. Hatay’ımızın birbirinden güzel 15 ilçesini de seviyorum. Zaman zaman davet ediyorlar fırsat buldukça ziyaretlerine gidiyorum.
 
Büyükşehir adayı olur mu? İnsanların sizi farklı yerlerde daha ileriki yerlerde görmesi beni son derece mutlu ediyor ama benim şu anki hedefim 31 Mart 2024’e kadar İskenderun halkının hukukunu savunarak onlara faydalı olmak için çalışıyorum. Hayırlı ise nasip olsun, her şeyin hayırlısını istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş