Skip Navigation Links

Selçuk İnan ile Yusuf Tümkaya Arsuz Karaağaç’ta buluştu…

Bu Buluşma Çok Ses Getirir ! Yusuf Tümkaya Efsane Selçuk İnan’ın Tahtına Aday…

Selçuk İnan ile Yusuf Tümkaya Arsuz Karaağaç’ta buluştu…

Spor   A+a-

 Arsuz’un ve Hatay’ın gururu genç yıldız futbolcu Bursaspor’da altyapıda harika işler çıkaran Yusuf Tümkaya, her zaman örnek aldığı ve idolü olarak izinden gittiği Dünya yıldızı yine Arsuz’un ve Hatay’ın gururu Galatasaraylı milli futbolcu Selçuk İnan’la biraraya geldi.
Arsuz Karaağaç’ta gerçekleştiği öğrenilen buluşmada Dünya yıldızı Selçuk İnan’la geleceğin Dünya yıldızı Yusuf Tümkaya sohbet ettiler.
Hayallerinin peşinden koşan 14 yaşındaki Yusuf Tümkaya, çok küçük yaşta anne ve babasına, ailesine hasret kalarak geçirdiği yılların büyük başarılarla taçlanacağına inandığını belirterek, Selçuk İnan abisinin izinden giderek yine büyük bir yıldız futbolcu olma hayaline dikkat çekti.
Hem sağ hem de sol ayağını çok iyi kullanan Yusuf Tümkaya, yıllardır bir çok kulübün transfer listesinde yer aldı.
Sol açık, sağ açık ve forvet arkası mevkilerinde çok başarılı işler çıkaran 14 yaşındaki Bursaspor’lu Yusuf Tümkaya, Selçuk İnan abisinin övgülerine mazhar olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Galatasaray’ın efsane kaptanı ve milli futbolcu Selçuk İnan da, bundan sonraki futbol hayatında Yusuf Tümkaya’nın her zaman yanında olacağını söyledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet