Skip Navigation Links

Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin Yetkili Servisten Hizmet Alın !

Düğün Paketlerini Çekirdek Aileye Uygun Alın …

Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin Yetkili Servisten Hizmet Alın !Web
TV

Gündem   A+a-

 İTSO Meclis Üyesi Çukurova Ticaret Genel Müdürü Rami Kırmızıoğlu tüketiciyi uyardı:
 
Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin Yetkili Servisten Hizmet Alın !
Düğün Paketlerini Çekirdek Aileye Uygun Alın …
 
Düğün Paketlerinde Kalabalık aileler için üretilen ürünlerin daha pahalı olduğunu hatırlatan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis Üyesi ve bölgenin köklü esnaflarından Çukurova Ticaret Genel Müdürü Rami Kırmızıoğlu, Rami Kırmızıoğlu, yeni evlenen çiftlerin daha uygun fiyatlı 2 veya 3 kişilik çekirdek aileye uygun ürünleri tercih ederek tasarruf sağlayabileceklerini söyledi.
Yeni evlenen çiftlerde kalabalık aileler için üretilen ürünlerin daha pahalı olduğunu hatırlatan Rami Kırmızıoğlu, düğün masrafları arasında daha düşük kapasiteli ürünlerden de en az 10 yıl yararlanabileceklerini ifade etti.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve bölgenin köklü esnaflarından Çukurova Ticaret Genel Müdürü Rami Kırmızıoğlu, servis bakım kampanyası adı altında tüketiciyi telefonla arayan dolandırıcılara itibar etmemeleri gerektiğini söyledi.
Rami Kırmızıoğlu açıklamasında, hangi marka olursa olsun sadece yetkili servisten hizmet alınması gerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu:
“Değerli müşterilerimiz, saygıdeğer halkımız.
İçinde bulunduğumuz hafta başından itibaren telefon yoluyla sizlere ulaşıp klima ve kombi bakımları ile ilgili ""size özel kampanya" 50 Tl ye klima bakımı"" ve benzeri söylemlerle kişisel bilgilerinizi talep ediyorlar.
Bir-çok alanda olduğu gibi dolandırıcılar bu alanda da şanslarını deniyorlar lütfen dikkatli olalım.
Evinizdeki klima kombi ve benzeri elektrikli aletlerin bakım ve onarımı için kullanmış olduğunuz markanın ilçenizdeki yetkili servisleri ve genel müşteri iletişim merkezleri ile irtibata geçiniz. Telefon numaralarını bilmiyorsanız ürünü satın almış olduğunuz bayi ile irtibata geçip gerekli telefon numaralarına ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı günler dileriz.”
 
Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin Yetkili Servisten Hizmet Alın ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet