Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da 3 mahallede karantina!

Arsuz’da denetleme ekibiyle sahaya inen Kaymakam Musa Sarı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 3 mahallede karantina uygulaması başlatıldığını duyurdu.

Arsuz’da 3 mahallede karantina!

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da denetleme ekibiyle sahaya inen Kaymakam Musa Sarı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 3 mahallede karantina uygulaması başlatıldığını duyurdu. Nüfus yoğunluğu ve sirkülasyonun fazla olduğu Karaağaç, Nardüzü ve Madenli mahallelerindeki bazı evlerde gerek hastalığın yayılımının engellenmesi, gerek tedbirli olma, gerekse de farkındalık uyandırma adına bazı evlerin karantina kapsamına alınarak, şeritle çekildiğini ifade eden Kaymakam Sarı, karantina süreci içerisinde olan vatandaşları koronavirüsüne karşı tedbiri elden bırakmamaları gerektiği konusunda, vatandaşları da özellikle taziyeler konusunda uyardı.Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilimizin normalleşme sürecinde vakalarının artmaması ve bu rahatlamanın rehavete dönüşmemesi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, herkesi duyarlı olmaya ve kurallara uymaya davet etti.
Filyasyon ekipleri de, karantina kapsamındaki aileleri ziyaret ederek, vakaların takibinin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
 
arsuz-karantina-1.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş