Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İYİ Parti'den Başkan Savaş'a Ziyaret

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞENOL SUNAT VE BERABERİNDEKİ HEYET BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti'den Başkan Savaş'a Ziyaret

Gündem   A+a-

 SAVAŞ: ÖNEMli olan ülkemizin iyi yönetilmesi ve refah seviyesinin yükseltilmesidir
 
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat ve beraberindeki heyet Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
 
Gerçekleştirilen ziyarete, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İyi Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Merkez Disiplin Kurulu(MDK) Üyesi Süleyman Çetin, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz , İyi Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mumin İnan, İyi Parti Hatay İl Sekreteri Mehmet Ali Yıldırım, İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İyi Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker ve İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Yağcı hazır bulundu.
 
Sunat, Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor’u tebrik ederek spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 
Erken seçim konusunun gündeme geldiği ziyarette, her zaman seçim için hazırlıklı olunması gerektiği vurgulandı.
 
“VATANDAŞLARIN SESİ OLMAK İÇİN YOLLARDAYIZ”
 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Hatay’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, “İyi Parti yöneticileri, milletvekilleri ve genel idare kurul üyeleri ile Türkiye’yi adım adım geziyoruz” dedi. Vatandaşları yüz yüze dinleyerek onların meselelerine çözüm üreterek vatandaşların sesi olmaya çabaladıklarını anlatan Sunat, “Yaratılan suni gündemlerin dışında gerçek gündemin bu ülkenin vatandaşlarının her kesiminin sıkıntılarının olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Hatay’da sivil toplum kuruluşları, esnafımız ve çiftçimiz ile meseleleri dinleyip onların sıkıntılarını raporlaştıracağız. Bu gezilerimizde çok hassas ve detaylarını bilmediğimiz konular ortaya çıkıyor. Onları da ekonomistlerimiz vasıtasıyla çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşıyoruz ve mecliste gündeme getiriyoruz. Bunun için Hatay’dayız” dedi.
 
“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZİN İYİ YÖNETİLMESİ VE REFAH SEVİYESİNİN YÜKSELTİLMESİDİR”
 
Başkan Savaş da gazetecilerin soruları üzerine, “ Millet İttifakı’nın çok değerli İyi Parti Genel Başkan Yardımcımız, milletvekilleri, il başkanlarımız, yüksek istişare ve heyetteki arkadaşlarımızın Hatay’da olması bizi güçlü kılıyor” dedi.
Savaş şunları söyledi; “Bugün de hem Hatay hem de Türkiye ile ilgili önemli güzel konular konuştuk. Bizim için önemli olan ülkemizin iyi yönetilmesi ve refah seviyesinin yükseltilmesidir. Bütün bu yapılması gereken işlerin daha ahenkli bir şekilde yapılmasıdır. İnşallah bu konuda daha fazla birikim ve çözüm anlamında adım atabilmek için gelen heyetimize başarılar diliyor, ülkemiz adına hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum. Bugün burada olmalarından dolayı belediye başkanı ve millet ittifakının bir ferdi olarak mutluyum. Sayın İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye adına birçok sıkıntılara rağmen ittifakı kurdukları için teşekkür ediyorum. Diğer partilerimiz ile birlikte Millet İttifakı hem güçlenecektir hem de Türkiye’nin önemli sorunlarını hep birlikte çözeceklerdir” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar