Skip Navigation Links

Doğada Kal Sağlıklı Kal Projesi İskenderun'a Hayırlı Olsun...

FLYTÜRK HAVACILIK (AKDENİZ HAVACILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ) tarafından hazırlanan “DOĞADA KAL SAĞLIKLI KAL” isimli proje teklifi kabul edilmiştir.

Doğada Kal Sağlıklı Kal Projesi İskenderun'a Hayırlı Olsun...

Gündem   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı "2020-I Genel Çağrı" Başvuru kapsamında FLYTÜRK HAVACILIK (AKDENİZ HAVACILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ) tarafından hazırlanan “DOĞADA KAL SAĞLIKLI KAL” isimli proje teklifi kabul edilmiştir.
 
 
“DOĞADA KAL SAĞLIKLI KAL” isimli proje kapsamında hava modeli eğitimi (model Uçak), İnsansız Hava Aracı (drone) eğitimi, yamaç paraşütü eğitimi verilerek aynı zamanda yamaç paraşütü tandem (ikili uçuş) faaliyeti, discovery dalış faaliyeti, Türkiye yamaç paraşütü hedef şampiyonasında kamp etkinliği ve projeye katılan tüm katılımcılar ile doğa yürüyüşü faaliyeti gerçekleştirilecektir.
 
 
“DOĞADA KAL SAĞLIKLI KAL” isimli proje 14-29 yaş aralığında İskenderun sınırları içerisinde yaşayan gençlerimiz başvuru yapabilir. Projede katılımcılar belirlenirken fiziksel engelli katılımcılara, ekonomik ve sosyal nedenler ya da bir zorunluluk nedeniyle yaşam alanlarını terk eden gençlere, çalışma çağında olan fakat iş bulamadığı için işsiz konumundaki gençlerimize, şehit ve gazi yakınlarına düzenli geliri olmayan veya işsiz ailedeki gençlere, parçalanmış aile gençlerine öncelik verilecektir.
Başvurular kulübümüze ait web sayfası üzerinde yapılacaktır www.flyturkhavacilik.com/ucretsiz/
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet