Skip Navigation Links

Osmaniyespor Erokspor’u Konuk Ediyor

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden OSMANİYESPOR FK, ligin 24. Hafta karşılaşmasında İstanbul Temsilcisi Esenler Erokspor’u konuk edeceği maçın..

 Osmaniyespor Erokspor’u Konuk Ediyor

Spor   A+a-

 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden OSMANİYESPOR FK, ligin 24. Hafta karşılaşmasında İstanbul Temsilcisi Esenler Erokspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.
 
Osmaniyespor, Erokspor müsabakası öncesinde sağlık ekibi kontrolünde bireysel çalışmalarını sürdüren Tolga Şahin ve Berkan Tanrınıan’ın Tedavilerine Sağlık Ekibi Tarafından devam edilirken Sarı Kart cezası sebebi ile Sırat Yeşilördek’te Erokspor Maçı kadrosunda yer almıyor.
Geçtiğimiz hafta Covid 19 testi pozitif çıkan 2 sporcunun karantina süreci ise devam ediyor.
Osmaniyespor’un 3 Mart Çarşamba günü saat 13:00 da Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda Oynayacağı OSMANİYESPOR FK Erokspor Maçını yönetecek Hakem, Temsilci ve gözlemci kadrosu da belli oldu.
Osmaniyesporumuzun Erokspor ile Oynayacağı Maçın Orta Hakemi İzmir Bölgesinden Reşat Onur COŞKUNSES olurken 1. Yardımcı Hakem İzmir Bölgesinden Tolga ÖZCAN 2. Yardımcı Hakem İzmir Bölgesinden Kaan KAYA, 4. Hakem İzmir Bölgesinden Cüneyt AYDIN oldu.
Müsabaka da Temsilciler Muzaffer SATICI ve mert YARDİBİ Gözlemci ise Ahmet Cengiz DUMAN görev alacak.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet