Skip Navigation Links

Doktorun Aşkı Böyle Hızlı Olur..

İskenderun Güney Eğitim Vakfı geçmiş dönem başkanlarından Harita Mühendisi Mithat Barutçu, oğlu Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları U

Magazin   A+a-

 
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı geçmiş dönem başkanlarından Harita Mühendisi Mithat Barutçu, oğlu Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları Uzmanı (Dahiliye) Sezgin Barutçu’yu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
Mustafa Kemal Üniversitesi Biyoloji Bölümü Üçüncü Sınıf öğrencisi olan Seycan Tümkaya ile hayatını birleştiren genç Dahiliye Uzmanı Sezgin Barutçu, gece boyunca bir an bile sahneden inmedi.
Grand Plaza’da gerçekleşen düğün töreninde, mutlu çiftin nikah şahitliklerini İnşaat Mühendisi Funda Cerbezer ile Hemşire Derya Zeybek yaparken, “Evet” sözlerinin verildiği anlarda Nezaket-Mithat Barutçu ile dünürleri Bedia-Hilal Tümkaya’nın mutlulukları görülmeğe değerdi.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, geçmiş dönem başkanları Ruslan Coşkunırmak, Mehmet Belli, Mecit Atar, Talat Çiçek ve eğitim gönüllülerinin de katıldığı düğünde muhteşem bir atmosfer vardı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet