Skip Navigation Links

Hatay Normalleşmeye Hazır Kimse Aksini İddia Edemez !!!

AK Parti Kongresindeki Kalabalık ve Coşku Normalleşme Adına Umut Verdi …

 Hatay Normalleşmeye Hazır Kimse Aksini İddia Edemez !!!

Gündem   A+a-

 
AK Parti Kongresindeki Kalabalık ve Coşku Normalleşme Adına Umut Verdi …
 
 
Hatay, bugün gerçekleştirilen AK Parti 7’nci olağan kongresinde normalleşme sinyallerini verdi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün de katıldığı, Adem Yeşildal’ın eski isimlere de yer vererek il başkanlığına seçildiği kongrede, salon hınca hınç doluydu.
Maske ve hijyene riayet edildiği gözlenen kongrede mesafe kuralının gerçekleşmemesi Hatay’ın Mart ayı başından itibaren normalleşme sürecine gireceğinin sinyallerini verdi.
8. Gün Haber Web Tv Haber Merkezi’ni arayan vatandaşlar, kongredeki coşku ve kalabalığın normalleşme için umut verdiğini belirterek, Hatay’da Covid 19 virüsünün etkisini kaybetmeye ve minimum seviyeye geldiğini kongredeki coşku ve kalabalıktan hissettiklerini söylediler.
 
Devlet büyüklerinin, milletvekillerinin, doktorlar başta olmak üzere, her meslek grubundan yüzlerce kişinin katıldığı kongredeki kalabalık ve coşku, Covid 19 salgınının Hatay’da minimum seviyeye geldiği izlenimini vererek, piyasaların açılmasıyla birlikte hayatın normale döneceği umudunu büyüttü.
Bu durumda Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında toplanacak il hıfzıssıhha kurulundan Ak Parti Hatay kongresindeki kalabalık ve coşku baz alınarak normalleşme kararının çıkması bekleniyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet