Skip Navigation Links

Uran ve Aktas Ailelerinin Mutlu Günü

Almanya´nin Nürnberg kentinde T.C Nürnberg Baskonsoloslugu´nun idari bölümünde Spor sorumlusu olarak görev yapan Hatay - Kirikhanli Mehmet Hanifi Uran

Magazin   A+a-

Hakan Gökpinar / Nürnberg - Almanya

Almanya´nin Nürnberg kentinde T.C Nürnberg Baskonsoloslugu´nun idari bölümünde Spor sorumlusu olarak görev yapan Hatay – Kirikhanli Mehmet Hanifi Uran ´in 21 yasindaki güzel kizi Ilknur´un Adem Aktas ile dünya evine girmesiyle büyük bir mutluluk yasadi.

Türkiye´nin degisik yörelerinden Uran ailesinin sevenleri Ilknur ve Adem ciftini bu mutlu günlerinde yalniz birakmadilar. Uzun yillardir Almanya´da T.C. Nürnberg Baskonsoloslugunda görev yapan Mehmet Hanifi Uran kizi Ilknur´u Türk örf ve adetlerine göre telli duvakli gelin etmekten büyük bir onur duydugunu, böyle bir mutlulugu bütün Anne ve Babalar in yasamasini temenni ettigini söyledi. Gelin Ilknur Aktas (Uran) ´in Kirikhanli olmasi ve damadin Bayburtlu olmasi dügündeki oyun havalarina da yansidi. Halay ve Horon´un oynandigi renkli görüntülere sahne olan dügün uzun süre hafizalardan silinmeyecek. Nitelkteydi. Baba M.H. Uran´in dügün hediyesi olarak balayi tatilini Misir´da geciren cicegi burnunda Ilknur ve Adem ciftine 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet