Skip Navigation Links

Aşık Sefai'den Çok Özel Açıklamalar

Payas'ta cumartesi günü sahne alacak olan Türk dünyasının en büyük aşıklarından olan Aşık Sefai Hatay'a her gelişinde kendisiyle söyleşi yapan Ajans s

Magazin   A+a-

 
Aşık Sefai’den Çok Özel Açıklamalar 
 
Payas’ta cumartesi günü sahne alacak olan Türk dünyasının en büyük aşıklarından olan Aşık Sefai Hatay’a her gelişinde kendisiyle söyleşi yapan Ajans sahibimiz Ahmet Seher’e çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Aşık Sefai’ye ilk sorumuz Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın MHP’den İstifa ederek AK Partiye geçmesi oldu. Sefai bu konuda çok net konuştu. Sefai “Arkadaş ile dost arasındaki kavramı netleştirmek lazım Arkadaş zamanı paylaşmak adına beraber olduğun insanlar düşüncelerini fikrini paylaştığın insanlardır. Dost daim olan sen olan sendeki sen olan dost, var gün değil dar gün dost Bekir Altan’ı ben talebeliğinden tanırım o hep var ,gönlümde hep var ve her zaman olacak, gönlümün hesabını sadece Allaha veririm hiç kimseye vermem, bu dünyadan gelip geçerken dimdik geçeceğim o bakımdan insanların tercihleri hakkında fazla konuşmam. Özün sözüne bakmalı sözün özüne değil. Özüne çağırıyor o bakımdan ben Bekir Baba’nın özünü iyi bilenlerdenim Allah razı olsun” dedi.
Amanos dağlarında gönüllü köy koruculuğu yapan MHP’li şehit Ömer Salığa Allah’tan rahmet dileyen Aşık Sefai ülkücülerin gönüllü koruculuk yapması ile ilgili değerlendirme yaptı. Sefa şöyle konuştu “Devlet müdafasının milletlik mensubiyeti siyasallaşmaz mensubiyetini yüreğinde hisseden her insan bu devletin ikbal ve istikbali için bir şeyler yapmak ister benim gönlümdeki hal dünya devletleri arasında yaptırım gücü olan bir Türkiye, mücadele budur, devlet güçlü olursa yaptırım gücü olursa millette güçlü olur. Bu vatan için can ver baş verenlere selam olsun insanı insan bilenlere ahde vefalara selam olsun. Boynu kefenli gezen bir sürü insan var ama ihanet noktasında değil” dedi.
Türkiye’nin Suriye politikasıyla ilgili soruya ise onu büyükler bilir diyerek cevap veren Aşık Sefai herkesin yerini bilmesi gerektiğine dikkat çekti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet