Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

10 Gün Boyunca Sakın Yaklaşmayın!

TCDD’den İskenderunlular’a kritik uyarı

10 Gün Boyunca Sakın Yaklaşmayın!

Gündem   A+a-

 Devlet Demir Yolları(TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü 19 – 22 Şubat tarihleri arasında Mersin-Adana-Osmaniye-Hatay sınırları içindeki demir yolu hatları ve istasyonlarında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağını duyurdu.
Müdürlük, insan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle, belirtilen demiryolu sahalarına vatandaşların on gün süreyle yaklaşmaları ve bölgede hayvanlarını otlatmaları yönünde uyardı.
Otla mücadele ilaçlamasının Adana Gar sahasında, Adana-Mersin istasyonları arasında ve Adana Toprakkale-İskenderun istasyonları arasında gerçekleşeceğini duyuran TCDD’nin açıklaması şöyle, “Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturmaktadır. Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir. Demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca; vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları ve ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur.
 
İLAÇLAMA TARİHLERİ ve GÜZERGÂHLARI ŞÖYLE:
 
19 Şubat 2021 tarihinde Adana Gar sahasında,
 
20 Şubat 2021 tarihinde Adana-Mersin-Adana istasyonları arasında,
 
21 Şubat 2021 tarihinde Adana-Toprakkale-İskenderun istasyonları arasında,
 
22 Şubat 2021 tarihinde İskenderun-Toprakkale-Adana istasyonları arasında ilaçlama yapılacaktır.”
 
 
 
tcdd_den_ilacli_mucadele_uyarisi_h24297_e36d3.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar