Skip Navigation Links

İTSO Başkanı Yılmaz Kaymakam Yönden İle Birlikte Esnafları Ziyaret Etti

İTSO Başkanı Yılmaz Kaymakam Yönden İle Birlikte Esnafları Ziyaret Etti

İTSO Başkanı Yılmaz Kaymakam Yönden İle Birlikte  Esnafları Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile birlikte şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.
İskenderun Şehir merkezinde faaliyet gösteren Sena Giyim, Vedat Optik ve Evkur mağazalarını ziyaret eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, pandemi sürecinde zor günler yaşayan çarşı esnafını dolaşarak sorunlarını dinlediler.
Ziyaretlerde ağırlıklı olarak Covid-19 Pandemi sürecinde esnafın yaşadıkları sorunlar, kısıtlamaların kaldırılması veya esnek hale getirilmesi ile hafta sonu tatillerin kaldırılması gündeme gelirken, esnaflar en çok satış ve işlerinin hafta sonu olduklarına dikkat çektiler.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Gerek üyelerimiz gerekse esnaflarımızın bu zorlu süreci atlatmaları ve sorunlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ve ilgili mercilere bildiriyoruz. Bizler de en az sizin kadar bu sürecin bir an önce sona ermesini istiyoruz. El birliği ile bu zorlu süreci aşacağımıza inanıyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet