Skip Navigation Links

Girişimci Gençler Bu Dersleri Kaçırmayın

Hatay TUGVA İl temsilciliği gençleri bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam ediyor.

Girişimci Gençler Bu Dersleri Kaçırmayın

Gündem   A+a-

 Hatay TUGVA İl temsilciliği gençleri bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam ediyor. Hatay TUGVA 22 Şubat ile 26 Şubat arasında gençlere yönelik girişimcilik eğitimi verecek. İsmail Yücel'in moderatörlüğünü yapacak olan eğitimler zoom programı üzerinden yayınlanacak. 1. Gün Yusuf Bayram Tuğlu, 2. Gün Yasin Acar, 3. Gün Bahadır Doğru, 4. Gün Mehmet Onur, 5. Gün ise İbrahim Kurtbaşın konuk olacağı online girişimcilik eğitimleri 22 Şubatta başlayacak. 11 Şubat ile 21 Şubat arasında eğitime katılacak olan gençlerin kayıtlarını alacak olan TUGVA Hatay, online eğitimlere herkesi beklediklerini belirttiler.
Hatay TUGVA İl temsilciliği Başkanı Sinan Köklü gençlere seslenerek şöyle söyledi, "Ey Genç kardeşim. Sen de hayal ettiğin şirketi kurarak ticaret hayatına başlayabilirsin. Yapamam diye korkma. Her şey bir hayal ile başlar. Ya Allah bismillah dersin ve başlarsın. Dünya ticareti artık internet üzerinden yapılıyor. Sende üretirken bir yandan da home ofis ile satış yapabilirsin. Uzman eğitici kadrosu ile yapacağımız e-ticaret eğitimleri hayallerine bir adım daha yaklaşmana neden olacak. Bir hafta sürecek eğitimler ile sende kendi işine sahip olabilirsin."
 
Kayıt İçin : Emre Hayat 0530 934 64 40 Program zoom üzerinden yapılacaktır. Link Program günü BİP ve WHATSAP'dan paylaşılacaktır.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet