Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Prime Mall'de Moda Günleri İndirim Günlerine Dönüştü...

Prime Mall Moda Günleri, alış-veriş merkezinde düzenlenen muhteşem defile, müzik ve dans gösterilerinden oluşan program ile son buldu.

Magazin   A+a-

Prime Mall Moda Günleri, alış-veriş merkezinde düzenlenen muhteşem defile, müzik ve dans gösterilerinden oluşan program ile son buldu. AVM Yöneticileri Arzu Özerdem ile Zehra Tümkaya'nın başarılı hazırlıkları ve sunumlarıyla büyük beğeni toplayan defilede, mankenler de en az sergelinen kıyafetler kadar ilgi gördü.

Sonbaharın kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde, Prime Mall Alışveriş Merkezi sezonun giyim, makyaj ve saç modasındaki trendlerini ziyaretçilerine tanıtmak amacıyla Moda Günleri etkinliğini hazırladı. 29 Eylül tarihinden beri devam eden statik sergiler ve ücretsiz güzellik-bakım uygulamalarının yanısıra, 9 Ekim Cumartesi günü Prime Mall çok renkli gösterilere sahne olurken, alışveriş merkezinde mağazaların bu güne özel sürpriz sezon başı indirimleri sayesinde çok avantajlı alışveriş keyfi yaşandı.

Profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan defile, 9 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de Prime Mall’un orta alanında başladı. Dans gösterileri ile görsel bir şova dönüşen defile gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Tamamen halka açık olan davette ziyaretçiler DJ eşliğinde müziğin, ikramların tadına varırken; güne özel olarak mağazaların uygulayacakları çeşitli indirimler ile en ayrıcalıklı ve keyifli alışverişin tadını çıkardılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş