Skip Navigation Links

Okullarına kavuşan öğrenciler sevinç yaşadı

Uzunca bir aradan sonra bugün itibariyle köy (mahalle) ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmi ve özel İlkokullar, ortaokullar ve imam hatip ort

 Okullarına kavuşan öğrenciler sevinç yaşadı

Eğitim   A+a-

 
Uzunca bir aradan sonra bugün itibariyle köy (mahalle) ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmi ve özel İlkokullar, ortaokullar ve imam hatip ortaokulları ve ana sınıflarda ders başı yapıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda, Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay'da da İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, 15 Şubat Pazartesi itibarıyla il genelinde kırsal alanlarda seyrek nüfuslu yerleşim bölgelerindeki ilkokul, ortaokul ve ana sınıflarında 5 günlük yüz yüze eğitime yeniden başlandı.
Uzun bir ara sonrasında okullarına yeniden kavuşan öğrenciler de hem öğretmen ve okullarını hem de arkadaşlarını özlediklerini belirterek, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıflarında yeniden yüz yüze eğitime başladı. Öğrencilerini çok özlediklerini belirten sınıf öğretmenleri de uzaktan eğitim sürecinin ardından öğrencileriyle kavuşmanın ve yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğunu yaşadı.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet