Skip Navigation Links

Lumier By Seren Dönmez İskenderun’da

Türkiye’nin önemli markalarından Lumier artık İskenderun’da…

Lumier By Seren Dönmez İskenderun’daWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Primemall kavşağı ile Adliye arasındaki Atay İşmerkezi 6’ncı kat 40 numarada faaliyete giren Lumier, Seren Dönmez’in işletmeciliğinde danışanlarına hizmet verecek.
Genç ve başarılı girişimci Seren Dönmez, uzun yıllar Şenöz Pastaneleri bünyesinde Gıda Mühendisliği ve işletme müdürlüğü görevlerini yürütmüştü.
Ateş Aksu Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ateş Aksu’nun da büyük önem vererek açılışına katıldığı Lumier By Seren Dönmez, tam donanımlı uluslararası standartlarda cihazları ve ürünleriyle dikkat çekiyor.
Tüm cihazların ve kozmetik ürünlerinin Lumier’in kendi üretimi olması nedeniyle işlem ücretleri de uygun seviyede uygulanacak.
Memleketi İskenderun’a yine güçlü bir isim Seren Dönmez’le yatırım yapmaktan çok mutlu olduğunu belirten Ateş Aksu, uzun yıllardır İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde açtıkları Lumier Güzellik Merkezleri’nin gördüğü ilgiyi aynı şekilde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.
Tüm cihaz ve kozmetik ürünlerinin kendi üretimleri olduğuna vurgu yapan Biyokimya Mühendisi Ateş Aksu, ihtiyacı hissedilen tüm talepleri karşılayacak donanım, ekipman ve tecrübeye sahip kadroyla cevap vereceklerine vurgu yaptı.
Ateş Aksu Kozmetik ve Lumier Markası’nı tüm Hataylılar’la buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Seren Dönmez, alanlarında tecrübeli isimlerle Buz lazer epilasyon, Kalıcı makyaj, Profesyonel cilt bakımı, Bölgesel incelme sıkılaşma selülit tedavisi Diyetisyen kontrolünde beslenme danışmanlığı ve daha bir çok talebi karşılayacak modern bir merkezi hayata geçirdiklerini söyledi.
Şenöz Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenöz’ün de eşi Şevkat Şenöz’le birlikte katılarak destek verdiği Lumier Güzellik Merkezi’nin açılışında, İşletmeci Seren Dönmez’in ailesi ve yakın dostları da hazır bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lumier By Seren Dönmez İskenderun’da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet