Skip Navigation Links

Mezuniyet Gecesi Böyle Yapılır

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezuniyet Gecesinin Nasıl Yapılması Gerektiğini Gösterdi

Magazin   A+a-

 
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezuniyet Gecesinin Nasıl Yapılması Gerektiğini Gösterdi
 
 
İlçemizin seçkin eğitim kurumlarının başında gelen Süleyman Demirel Anadolu Lisesi cuma günü akşam Fourway Otelde muhteşem bir mezuniyet gecesi düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ali Arslan konuklarına iştiraklerinden, okul aile birliğine çabalarından, öğretmenlerine gösterdikleri üstün gayretten, öğrencilerine ise elde ettikleri başarılardan ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Bugün birlikte başarı dolu dört yılı geride bıraktığımız öğrencilerimizi, çok daha büyük başarılara imza atacakları yeni bir limana uğurluyoruz. Fırtınalarla karşılaşacak, dalgalarla mücadele edecekler. Ama asla yılmayacaklar. Ben inanıyorum ki o limana mutlaka ulaşacaklar. Onlara başarılar diliyorum” dedi. Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’te konuşmasında başarının inanmaktan geçtiğine değinerek; “Ben öğrencilerimize inanıyorum. Onlardaki ışığı görüyorum.
 
Onlarda kendilerine inanacaklar ve muhasır medeniyetlerle rekabet edecek bilgi, birikim ve donanıma sahip olmak için hep daha ileri gideceklerdir.” dedi.
KONUKLAR; GECEYE SANATÇI GETİRİLDİĞİNİ SANDILAR Yapılan konuşmaların ardından gece okul öğrencilerinin Vals gösterisi ile başladı. Sahne alan okul korosu ise ilk etapta konuklar tarafından dışarıdan bir ses sanatçısı davet edildiği havası oluşturdu, şarkıları seslendirenin okul öğrencisi olduğu ise çok sonra anlaşıldı ve büyük alkış aldı. Devamlı Sayfa 2’de
 
ÖĞRENCİLERDEN VALS, BAYAN ÖĞRETMENLERDEN HALAY ERKEK ÖĞRETMLENLERDEN ZEYBEK, Gecenin açılışını valsla yapan öğrencilerin ardından okulun erkek öğretmenleri muhteşem bir zeybek gösterisi yaptı. Bayan öğretmenlerin halay gösterisi ise bir o kadar muhteşem oldu. Öğrenci korosu ve öğrencilerin solo konseri izleyenleri mest etti.
 
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, İlçe Jandarma Komutanı Jzb. Mustafa Çömez, Okul Aile Birlik Başkanı Mehmet Yahşi, Okul Müdürü Ali Arslan, Okul İdarecileri ve Öğretmenleri tarafından öğrencilere mezuniyet belgesinin verilmesinden sonra mezuniyet pastası Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Okul Müdürü Ali Arslan ve Okul Onur Kurulu Başkanı Ece Çelebi ile birlikte kesildi.
GELECEĞE MERHABA; KEPLER HAVAYA Gecenin finalinde ise Onuncu Yıl Marşı eşliğinde öğrenciler kep fırlattı. Serbest zamanda ise öğrenciler geceyi dans ederek ve halaylar çekerek tamamladı.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay),
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet