Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘ASSOS’UN TÜM LİSANSLI ÜRÜNLERİ MAĞAZAMIZDA’

Yıllardır terzilik yaparak, kendine özgü moda ve stil oluşturan Tamer Tunal, uzun süredir üzerinde düşündüğü kuyumculuk sektörüne uluslararası..

‘ASSOS’UN TÜM LİSANSLI ÜRÜNLERİ MAĞAZAMIZDA’

Ekonomi   A+a-

 Yıllardır terzilik yaparak, kendine özgü moda ve stil oluşturan Tamer Tunal, uzun süredir üzerinde düşündüğü kuyumculuk sektörüne uluslararası bir üne sahip Altınbaş Assos markasıyla giriş yaptı. Sektöre uzak olmayan Tunal, hedefinin birden fazla mağaza açmak olduğunu duyurdu.
Tunal Kuyumculuk sahibi Tamer Tanal, sektöre yabancı olmadığının altını çizerek “Kuyumculuk aile mesleğimiz. Ama ben yıllardır terzilik yaparak bu günlere geldim. Her ne kadar mağaza olarak bir iki aylıksak, geçmişimiz 15 yıla dayanıyor. Hazır giyimin zirve yaptığı bir dönemde terzilik mesleği de hızla gerilemeye girince ben de yapacak işi iyi bilmek adına kardeşimin kuyumculuk mağazasına altı yıl gittim geldim. Bu süreç mesleki anlamda bana çok yararlı oldu” dedi.
 
‘ASSOS’UN TÜM LİSANSLI ÜRÜNLERİ MAĞAZAMIZDA’
Sektöre giriş yapmadan önce bir markanın temsilcisi olmak istediği için ince eleyip sık dokuduğunu anlatan Tamer Tunal, şöyle konuştu: “Madem kuyumculuk sektörüne giriş yapacağız o halde uluslararası üne sahip bir markanın temsilcisi olmamız gerekiyordu. Uzun görüşmeler ve istişareler sonucunda sektörde lider konumundaki Altınbaş’ın Assos markasıyla anlaşıp şube olarak buraya getirme başarısını gösterdik. Ürünlerimiz, yine ülkenin ünlü ustaların ellerinde işlenen ürünlerdir. Assos’un tüm lisanslı ürünlerini mağazamızda görebilirsiniz. Hatta, mağazamızda olmayıp da katalogdan veya markamızın resmi internet sitesinden bulunan modelini de en kısa zamanda talep edilmesi durumunda getirtebiliyoruz. Küpeler, bileklikler, alyans, tektaş pırlanta ne isterseniz mağazamızda bulabilirsiniz.”
 
ASSOS, PİYASADA BİZİ GÜÇLÜ KILDI
Tunal, başta koronavirüs olmak üzere, birçok olumsuzluklara rağmen iyi durumda olduklarını, bunun nedeninin de güçlü bir markayla çalışmak olduğunu vurgulayarak “Başta virüs olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz bazı sıkıntılar yaşıyor. Bu süreçte, marka olduğumuz için biz aman aman bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu da markanın elde ettiği pazar ve müşteri portföyüdür. Pandemiden dolayı yaz mevsiminde düğünlerin olmaması tabi ki bizi etkiledi. Ama bu durum çok fazla olumsuz cereyan etmedi. Bu da markanın ağırlığından ve güçlü olmasından kaynaklanmaktadır” şeklinde görüş paylaştı.
Altındaki fiyat artışın sektörde hareketliliğe yol açtığını iddia eden Tamer Tunal şu değerlendirmede bulundu: “Yılın ikinci çeyreğinden sonra altın fiyatlarında beklenmedik yükselişler oldu. Ardından görülen iniş çıkışlar, kısa da olsa bir dönem bizi de etkiledi ama fiyatların yükseldiği zamanlarda ürün satışlarının zirve yaptığı anlar oldu. Sadece biz değil, diğer meslektaşlar da hareketli bir dönem yaşadı diyebilirim.”
 
ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Tunal, geleceğe dönük hedeflerinden söz ederken “Tabi mağaza olarak hala çok yeniyiz. Geleceğe yönelik hedeflerim, kısa sürede yakaladığımız başarıyla ve elde ettiğimiz performansla, iki ve üçüncü mağazaları açmaktır. Biz müşteriyi memnun etmek ve güvenini kazanmak için tüm çabamızı ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.
 
Sözlerinin sonunda, koronavirüsle mücadelede kurallara uyulması çağrısında bulunan Tunal, maske, mesafe ve hijyene uyulması taktirde sağlıklı kalınabileceğini “Tedbirlere uymamız durumunda emin olun ki bu illeti def edeceğiz. Devlet ve millet olarak el ele verip kısa sürede virüsü hayatımızdan atacağımıza inancım tamdır şeklinde sözlerine noktayı koydu.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş