Skip Navigation Links

Esra & Serkan = Mutluluk

İskenderun basın camiasının iki güzide çalışanı Serkan Köybaşı ve Esra Alkan, Güralp sosyal tesislerinde rüya gibi bir düğün töreninde ömür boyu birli

Magazin   A+a-

="" align="top" src="http://www.yukleresim.com/images/06818566762470256443.jpg" />

İskenderun basın camiasının iki güzide çalışanı Serkan Köybaşı ve Esra Alkan, Güralp sosyal tesislerinde rüya gibi bir düğün töreninde ömür boyu birlikteliğe evet diyerek dünya evine girdiler.

İskenderun Basın camiasında Güney Tv’de uzun yıllardır çalışmakta olan Serkan Köybaşı Haber Express gazetesi sahibi Neşet Alkan’ın Kızı Esra ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Güralp sosyal tesislerinde havuz başında gerçekleştirilen görkemli düğün törenine İskenderun kaymakamı Cemil Aksak,AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe Başkanı Musa Kurşun, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir,İTSO Başkan vekili Müfit Tennioğlu, İskenderun geçmiş dönem Belediye Başkanı Mete Aslan, İbrahim Karaca gibi değerli iş adamlarının yanı sıra basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan kıyarken nikah şahitliğini Mete Aslan, Musa Kurşun, Sabahattin Uygun ve Halk ve eşitlik partisi İskenderun ilçe Başkanı Melih Erozan yaptılar. Esprilerin havada uçuştuğu nikah töreninde Başkan Soydan evlilik cüzdanını Esra Alkan’a vererek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreni sonrasında ise özellikle gazeteciler yoğun iş stresinden fırsat buldukları düğün ortamında vur patlasın çal oynasın misali eğlendiler. Kız tarafı Neşet ve Sevgi Alkan ile oğlan tarafı Münire ve Şahadettin Köybaşı çiftleride davetlilerle bire bir ilgilendiler.Mutluluk rüzgarlarının estiği düğünde ömür boyu birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştiren Serkan ve Esra çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet