Skip Navigation Links

İskenderunspor'a Tesis Belediye Meclisinde

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek sporun gençleri bağımlılıktan sokaktan kurtarmada en önemli unsur olduğunu belirterek İskendernuspor 196

Gündem   A+a-

 
 İskenderunspor’a Tesis Belediye Meclisinde
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek sporun gençleri bağımlılıktan sokaktan kurtarmada en önemli unsur olduğunu belirterek İskendernuspor 1967 ‘ye tahsis edilmek üzere çalışma yaptıklarını söyledi.
Turuncu mavili takımın geçmişte olduğu gibi bugünde kentte büyük bir taraftar kitlesinin olduğunu kentin takımı olan İskenderun 1967’nin taşıma suyu ile bugüne kadar döndürülmek istendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr Yusuf Civelek,”Taşıma suyu ile hiçbir zaman sağlıklı sonuçlar alamayız. Kulüp zor şartlarda hazırlıklarını sürdürmeye çalışıyor. Antrenman sahaları dahi yok. Belediye olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bu takıma ihtiyacı olan ve geleceğimiz gençlere de büyük katkısı olacak tesis kazandırmak zorundayız. Bu nedenle Belediye meclis gündemimize aldık ve meclis üyelerini kabul oyu ile plan bütçe komisyonuna sevk edildi. İskenderun spor 1967 ye kazandıracağımızın tesislerin sayılarını imkânlarımız ölçüsünde arttırarak sayılarının arttırmayı düşünüyoruz.
ÇOCUKLARIMIZI BAĞIMLILIKTAN KURTARACAĞIZ
İskenderun Belediye Başkanı Dr Yusuf Civelek Sokak çocuklarını bağımlılığa yönelen çocukları bu tehlikeden uzaklaştırmanın yolunun sportif faaliyetlerle uğraşmalarından geçtiğine dikkat çekti. Civelek,”İskenderunspor 1967 takımımız profesyonel ligde mücadele ediyor tesisleşmesini de tamamladıktan sonra gençler, çocuklar bir hedef için spor yapacaklar onları meşgul edecek olan sportif faaliyet ve hedefleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracaktır. Bu nedenle tesisleşmeye önem veriyoruz.”dedi.
KULÜBÜN GELECEĞİ KURTULUR
İskenderunspor 1967 kulüp başkanı Sedat Uysal ,yönetim olarak takımı profesyonel ligde en iyi şekilde kenti temsil etmek için hazırladıklarını mücadele verdiklerini belirterek,”Tesisimiz olmadığı için hazırlıklar konusunda kulüp olarak sıkıntı çekiyoruz.Bu kentin takımı olan İskenderunspor 1967 için belediyemizin de desteği ile kazanılacak tesis kulübümüz ve geleceği için çok önemli bir eksiği giderecektir.Bu konuda başta Belediye Başkanımız Dr. Yusuf Civelek olmak üzere belediye meclis üyeleri ve emeği geçen herkese sporun geleceği için teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet