Skip Navigation Links

Herşey Çocuklarımız İçin

Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan: Herşey Çocuklarımız İçin

Magazin   A+a-


Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan:

Herşey Çocuklarımız İçin

Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliklerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da okul –veli dayanışmasını pekiştirme adına ‘Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği’ düzenlediler. Yemek 25 Şubat 2011 Cuma gecesi Dörtyol Belediye Restorantta büyük bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan’ın, Okul Aile Birlikleri Başkanları Tülin Eser ve Rahime İkiz’in ayrıca Okul Müdürlerinin ev sahipliğini yaptığı yemeğe; Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Garnizon Komutanı Hakkı Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Özel Harekât Tabur Komutanı Taşkın Keleş ayrıca Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ve 350’yi aşkın veli ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Tufan:
‘’Her Şey Çocuklarımız İçin’’
Bu Günün Çiçekleri, Yarının Dev Adamları
Gecenin açılış konuşmasında Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, yaptığı açılış konuşmasında, ‘’Okul Aile Birliğimizin düzenlediği bu gece genel anlamda eğitimi ve ilerlemeyi hedeflemektedir. Okul ve veli kaynaşması doğru konumda yapıldığında başarının artacağına inanıyorum. Bu nedenle gelişen teknolojiye ayak uydurabilen gençlere sahip olabiliriz. Tam donanımlı Atatürk gençliği inanıyorum ki yarınların Türkiye’sinde önemli konumlara sahip olacaklardır. Bugün yeşertmeye başladığımız çiçekler yarınlarda yine bölgemize verimli ürünler olarak dönüş yapacaktır. Aydınlık ve huzurlu bir yaşam için el ele omuz omuza eğitime destek vermeye devam edeceğiz’’ dedi.


Onur Dolu Bir Gece
Ardından Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, yaptığı konuşmada, ‘’Her birey kendi yaşamının dışında ailesi ve çevresinden sorumludur. Özel Tufan Yıldızlar Koleji bölgemizin iftiharı çalışmalar yapmaktadır. Bu tarz sosyal etkinliklerin barış, huzur ve gelişme adına büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Ayrıca dayanışma ve kaynaşma geceleri birliğin ve toplumun yan yana duruşunun da göstergesi anlamına gelir. Ne kadar çok katkı verilirse eğitimin kalitesinin o derece artış göstereceğine inanıyorum’’ şeklinde konuştu.
Emekçilere Takdir
Yapılan konuşmaların ardından gecenin müzik ve eğlence bölümüne geçildi. Yöresel sanatçı Mehmet Günaydın’ın ezgileriyle ve Tufan Yıldızlar Koleji Matematik Öğretmeni Ziya TÜRKAY’IN gitar ezgileriyle tüm katılımcılar güzel bir gece geçirdiler. Gecenin başlangıcında bu güzel yemeğin gerçekleşmesinde emeği geçen Tufan Yıldızlar Koleji Okul Aile Üyeleri: Tülin Eser (Tufan Yıldızlar İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı), Rahime İkiz (Tufan Yıldızlar Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı), Menekşe Tufan, Emine Keskin, Hatice Tufan, Gülçin Eker, Emine Keleş, Fatma Çelener, Nadire Betül Özmen, Hamiyet Talay, Pervin Gerges, Ravide Okur, Canan Vural, Asuman Bekçi, Sevilay Kalender, Esin Karamustafaoğlu, Pınar Bedir, Nadire Ateş, Gülfiye Ateş, Suat Karaca, Mehmet Çelik, sahnede yerlerini alıp kutlandıktan sonra Tufan Şirketler Grubu Başkanı Osman Tufan, Yönetim Kurulu adına Tülin Eser ve Rahime İkiz’ e birer buket sunduktan sonra Tülin Eser’ e Okul Aile Birliğinde görev yaptığı uzun süreler içinde başarılı çalışmalarından ve eğitim - öğretim adına verdiği hizmetlerden dolayı öğrenciler, veliler ve öğretmenler adına şükranlarını sunan bir plaket sundu. Okul aile birliği üyeleri de bu gecenin oluşmasında yardım ve destekleriyle yanlarında olan Tufan Yıldızlar Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Derya Fira Yorulmaz’a bir teşekkür buketi sundu.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet