Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Sağlık Taviz Verilmeyecek Kadar Önemli Unsurumuzdur”

KIRIKHAN ZABITASI SEMT PAZARLARINDA PANDEMİ DENETİMLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

'Sağlık Taviz  Verilmeyecek  Kadar Önemli  Unsurumuzdur”

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Semt pazarlarında Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı denetim çalışmaları ile Kırıkhan’ın göz bebeği olmaya devam ediyor.
Dünya’yı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüs illeti birinci yılını doldurur iken Virüsün başlangıcından bugüne Devletin genelgelerini harfiyen uygulayan Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapılan tedbir çalışmaları kapsamında; “ Semt pazarlarının giriş ve çıkışlarında Dezenfektan Cihazları ve Kabinleri koyup vatandaşların hijyen bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlıyor.
Ayrıca hem Pazar esnaflarını hem de alışverişe gelen vatandaşları sosyal mesafeye uymaları, maske takmaları konusunda uyarı çalışmalarına taviz vermeden devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum; “ Sağlık, taviz verilmeyecek kadar önemli ve değerli unsurumuzdur.
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak, Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüs illeti Devletimizin genelgelerini harfiyen uyguluyoruz.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak semt pazarlarımız başta olmak üzere, fırın, market işyeri ruhsat, kaldırım işgal denetimlerimizi 7/24 mesai anlayışıyla gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’un talimatları ile insan odaklı hizmet çalışmalarımızı aynı şevkle yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın gönlü rahat Olsun.
Ancak, pandemi ile mücadele de bizlerin çalışmalarının başarıya ulaşması siz değerli hemşerilerimizin de katkı ve anlayışıyla gerçekleşir.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş