Skip Navigation Links

Karayılan'da Anneler Günü Çoşkuyla Kutlandı

Karayılan Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü programında sahne alan Pop Star Serkan seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Karayılanlı a

Magazin   A+a-

 
Karayılan’da Anneler Günü Çoşkuyla Kutlandı
 
Karayılan Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü programında sahne alan Pop Star Serkan seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Karayılanlı annelere unutulmaz anlar yaşattı.
Karayılan Belediyesi parkında düzenlenen etkinlikte yılın annesine çeşitli hediyeler verildi.
 
Programa katılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak; "Anneliği anlatmaya sözler yetersiz kalır. Senenin bir günü değil her günü her anında annelerimize saygı ve sevgimizi esirgemememiz gerekir. Annelerimiz rahat ve huzurlu oldukça toplum da o kadar güçlü olur. " dedi.
Daha sonra fedakârlıkları, gayret ve sevgileri ile yılın annesi seçilen Fatma Terlemez’e (98)Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve eşi Keriman Yurtman tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Anneler Günü etkinliğine, Başkan Yurtman’nın eşi Keriman Yurtman ,meclis üyeleri ,sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Açılış konuşmasından sonra sahne alan Pop Star Serkan parkı tıklım tıklım dolduran kadınlara üç saat süren bir konser verdi.
Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet