Skip Navigation Links

TURUNCU MAVİLİ TARAFTARLARDAN İSKENDERUN FK'YA BAKLAVALI MORAL

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısının ikinci haftasında Perşembe...

 TURUNCU MAVİLİ TARAFTARLARDAN İSKENDERUN FK'YA BAKLAVALI MORAL

Spor   A+a-

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısının ikinci haftasında Perşembe günü saat 13.00 da 5 Temmuz stadında oynayacağı Tokat Spor A.Ş maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde sürdürüyor.
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan ve neşeli geçen antrenmanı Turuncu Mavili taraftarlar da izledi. Tokat Spor A.Ş maçı öncesi yapılan Antrenman sonrası Taraftarlar İskenderun Futbol Kulübü futbolcularına baklava ikram ederek moral verdi.
Taraftarlar adına konuşan Amigolardan Metin Bağış, "Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Bu hafta oynanacak olan Tokat Spor maçında sizlerden güzel futbol ve galibiyet beklemekteyiz" dedi.
İskenderun Futbol KUlübü Teknik Direktörü Yusuf Tokaç'ta yaptığı açıklamada, "İyi ve kötü günümüzde sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet