Skip Navigation Links

Hakkı Bulut Gözcüler halkını coşturdu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Gözcüler beldesi Belediyesince yaza merhaba konseri düzenlendi.

Magazin   A+a-


 
Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne bağlı Gözcüler beldesi Belediyesince yaza merhaba konseri düzenlendi.
 Gözcüler beldesi Divinpark’da gerçekleştirilen Yaza merhaba halk konserine katılan Arebesk müziğinin sevilen sanatçısı Hakkı Bulut, yılların eskitemediği birbirinden güzel şarkıları seslendirerek Gözcüler halkına unutulmaz bir gece yaşattı.
Gözcüler Belde halkı olmak üzere çevre beldelerden de gelen ve yoğun katılımla gerçekleştirilen Yaza Merhaba halk konseri öncesi konuşan Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, “Gelen konuklarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sur
sunuyorum. Bu gün ayrıca 1963’de Nazım hikmetin Ölüm yıldönümü Bu vesile ile ünlü şairimiz Nazım Hikmeti’de saygı ve sevgi ile anıyoruz. Bu tür gecelerin bundan sonra da devam edecek ve belediye olarak halkımıza hizmetlerimizin yanında bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerde sunarak bir araya gelmeyi kaynaşmayı hedefliyoruz. Umarız bu gece Tüm halkımız gönüllerince eğlenir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından gecede yerel sanatçılarda sahne alarak halka coşku dolu anlar yaşattılar.
 
Gecede hüzünlenen ve eline mikrofonu alan Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler söylediği türkü ile halktan alkış aldı..
 
Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, gecinin organizasyonunda emeği geçenlere ve Sanatçı Hakkı Bulut’a plaket takdim etti.
 
 
Gecenin finalinde sahne alan sanatçı Hakkı Builut ise söylediği eserlerle halkı adeta coşturdu.
 
Yıllardın halkın dilinden düşmeyen şarkıları seslendiren Hakkı Bulut’a halk yoğun sevgi gösterisinde bulunurken, Gözcüler halkı unutamayacakları bir gece yaşadılar.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet