Skip Navigation Links

Tu-fan Elektrik İnşaat Projelere Değer Katıyor…

Hatay’da yaptıkları projelerle adından söz ettiren Tufan Elektrik İnşaat Şirketi, inşaatların kalitesi, depreme dayanıklılık hassasiyeti...

 Tu-fan Elektrik İnşaat Projelere Değer Katıyor…

Ekonomi   A+a-

 
Hatay’da yaptıkları projelerle adından söz ettiren Tufan Elektrik İnşaat Şirketi, inşaatların kalitesi, depreme dayanıklılık hassasiyeti, kullanılan malzemelerin kalitesiyle sektöründe hızla ilerliyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi kampüsünde Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan bin kişilik görkemli öğrenci yurdunu bitirerek teslimini yapan Tu-fan Elektrik İnşaat, yine aynı zamanda Hacı Mehmet Karatoyuk Camii inşaatını üniversite kampüsünde yapmaya devam ediyor.
Bugüne kadar bir çok projeyi tüm yönleriyle başarılı bir şekilde bitiren Tu-fan Elektrik İnşaat¸ Modern Evler Mahallesi’nde temeli atılan Hacı Mevlüde Karatoyuk Camii inşaatına başladı.
Mimari estetik, deprem hassasiyeti, kaliteli malzeme, zemin, beton ve demir kullanımında cömert davranan Tu-fan Elektrik İnşaat Şirketi, son birkaç yılda tüm yeni projelerin ilk tercihi olmayı başardı.
Tüm yönlerden başarı grafiği yükselen ve sektörünün en iyilerinden birisi olmayı başaran Tufan Elektrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tufan, yılların birikimi tecrübe ve oluşan güven duygusuyla aldıkları tüm ihaleleri başarıyla bitirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Bir çok önemli inşaat projesinde firmaların ilk tercihi olmanın büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirten Mustafa Tufan, bugüne kadar öğrenci yurdu, termal otel, recidans projeleri ve camii inşaatlarıyla ispatladıkları kalitelerini ispatladıklarına vurgu yaptı.
Projeleri sözleşme tarihinden daha önce teslim etmek gibi bir geleneği sürdürdüklerine vurgu yapan Tufan, “Günümüzde inşaat malzemelerinde hızlı artan fiyatlar ve oluşan farklara rağmen kaliteden asla ödün vermiyoruz. Taahhüt ettiğimiz gibi kendimiz kullanacakmışız gibi inşaatın her aşamasında büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Bu başarıda şirketimizin Satın Alma Müdürü Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz başta olmak üzere ekip başarısının önemli olduğunu söyleyebilirim” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet