Skip Navigation Links

Prime Mall'de Yılbaşı Coşkusu

İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi, yeni yılı bir hafta öncesinden muhteşem bir partiyle kutladı. Geceye Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası damga

Magazin   A+a-

 
İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi, yeni yılı bir hafta öncesinden muhteşem bir partiyle kutladı. Geceye Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası damgasını vurdu.
İskenderun’un alışveriş ve yaşam merkezi Prime Mall, 2011 yılını müşterileri ile eğlenerek ve coşkuyla uğurlamak üzere büyük bir yılbaşı partisi düzenledi. Alışveriş merkezinin tüm Prime Card’lı müşterilerinin, dilerlerse yanlarında birer misafirleri ile birlikte ücretsiz olarak katılabilecekleri partide her detay titizlikle organize edildi. Alışveriş merkezinin tüm mağazaları gece boyunca açık kalarak, sadece bu geceye özel indirimler ve promosyonlar uygulandı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’in de katıldığı yılbaşı partisinde konuşan Başkan Civelek, 2012 yılının arefesinde olduğumuzu anımsatarak, konser alanını dolduran halka seslendi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “2012 yılına giriyoruz, 12 rakamı bence çok uğurlu rakam. Yüz yılda bir geliyor. 12 rakamı hedeftir. Bize belki bir mesaj vermek istiyor. 2012 sevgi yılı olsun mu sizce?” dedi ve halkın, “Evet” sözü üzerine konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ne demiş Yunus Emre, ‘gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz.’ Şimdi beraberiz. Bence 2012 sevgi yılı olsun.”
2012 yılının, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in dediği gibi, sevgi yılı olmasını isteyen sanatçı Behzat Gerçeker de, “İlk önce huzurlu, sağlıklı ve beraber bu topraklarda dostça yaşamak en büyük arzumuz” dedi.
Behzat Gerçeker yönetimindeki ünlü Enbe Orkestrası saat 23.30’de sahne alarak, yaklaşık iki buçuk saat süren doyumsuz bir konser verdi. Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katılan İskenderunlu Mikado Grubu ve dansöz Şıvga özel showlarıyla geceye renk kattı
 
 


Prime Mall Embe Konseri ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet