Skip Navigation Links

En Genç Lider Şerif Tosyalı'ya Ödül

Genç Lider Şerif Tosyalı, dinamizmi yüksek, açık fikirli, hızlı karar alan ve yeniliğe açık duruşuyla öne çıkıyor.

En Genç Lider Şerif Tosyalı'ya Ödül

Gündem   A+a-

Başarılarıyla öne çıkan girişimci ve lider yöneticiler, Fortune Türkiye’nin düzenlediği ödül töreninde bir araya geldi.
 
“Fortune Türkiye 40 Yaş Altı 40” listesinde yılın ‘en etkili genç girişimci lideri’ olarak zirvede yer alan Tosçelik İcra Kurulu Yöneticisi ve Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, Hotel Swissotel The Bosphorus- İstanbul’da hibrit modelde gerçekleştirilen törenle ödülünü aldı.
 
Dünyayı saran pandemi etkisine rağmen, teknolojik dönüşümü başarıyla yöneten Genç Lider Şerif Tosyalı, dinamizmi yüksek, açık fikirli, hızlı karar alan ve yeniliğe açık duruşuyla öne çıkıyor.
 
‘GURUR VERİCİ’
Şerif Tosyalı açıklamasında, “Zor bir yılı geride bıraktık. İş dünyasında kuralların yeniden yazıldığı bir dönemden geçtik, geçiyoruz. İşte böylesine zorlu dönemlerde, “iyi lider” olmak da hiç kolay olmuyor. Bu nedenle özellikle bu dönemde böyle önemli bir listede yer almak benim için gurur verici. Bu sebeple öncelikle değerli Fortune Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Elbette bu bir takım oyunu… Tüm ekip arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza, Tosyalı Grubu’nun ülkemize değer katmak için 70 yıldır sürdürdüğü bu yolculukta bizlerin yanında olan herkese de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet