Skip Navigation Links

Payas Coşacak

Son zamanlarda yaptığı organizasyonlar ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve ekibi Ramazan Şenlikleri için Payas'ı yı

Magazin   A+a-

Son zamanlarda yaptığı organizasyonlar ile adını tüm Türkiye’ye duyuran Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve ekibi Ramazan Şenlikleri için Payas’ı yıldız yağmuruna tutmaya hazırlanıyor
 
İskenderun Bahane Payas Şahane!
 
29.’ncu Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nde bile bu kadar yıldızı bir arada görmeyen bölge halkı, Payas Belediyesi’nin başarısı ile muhteşem günler yaşayacak.
 
İskenderun’u Gölgede Bıraktı!
 
Her yıl gerçekleştirdiği Ramazan Şenlikleri ile adını dünyaya duyuran Payas Belediyesi merakla beklenen bu sene ki programı açıkladı. Payas Belediye Başkanlığından yapılan duyuru adeta dudak uçuklattı. Yapılan açıklamaya göre Payas Belediyesi sanat dünyasının devlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’ni bile gölgede bırakan açıklama tüm yüzlerin gülmesine neden oldu. Sanat dünyasının devlerinin katılacağı Ramazan Şenlikleri uzun süre konuşulacağa benziyor. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve ekibin çabası ile hazırlanan organizasyonlar bölge halkını da Payas’a çekmeye yetiyor.
İşte o dev isimler; Gülben Ergen, Ferhat Göçer, Gökhan Özen, Özcan Deniz, Muazzez Ersoy, Kubat, Oğuz Yılmaz, Mustafa Ceceli ve Seda Sayan.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet