Skip Navigation Links

Bu Grup Üyeleri İyilikte Yarışıyor

Kurulduğu günden beri İskenderunlu ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefleyen 'İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu' çocukları sevindirirken aynı...

 Bu Grup Üyeleri İyilikte Yarışıyor

Gündem   A+a-

 
Kurulduğu günden beri İskenderunlu ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefleyen "İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu" çocukları sevindirirken aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere de yardım elini uzattı.
Grup olarak durumu olmayan ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılayarak bir nebze de olsa onları rahatlatan, çocuklara mont ve bot gibi yardımlar yaparak onları sevindiren "İskenderun Gönüllü Gençlik Plaftormu" aileleri bizzat kendileri yerinde tespit edip ihtiyaçlarını ona göre belirliyorlar. Hanifi Kapçak yönetiminde ki grupta, Nilgün Kapçak, Orhan Elmas , Soner Azab , Adile Çınar, Sinem Sezen Yangın, Kadir Kapçak ekibiyle birlikte her gün grupta bir kaç ailenin ihtiyaçlarını yazıp durumu olan üyelerden yardım isteyerek ihtiyaçlar karşılanıyor. Bu şekilde İskenderun adına güzel bir grup olan "İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu" daha çok üye daha çok yardım diyerek yola çıkıldığını belirtiyorlar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet