Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven 'Arsuz Belediyesi Olarak Elimizden Geleni Yapacağız'

Dr.Asaf Güven,Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte,Arsuz‘da yağan şiddetli yağmurun ardından, etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Güven 'Arsuz Belediyesi Olarak Elimizden Geleni Yapacağız'Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte, Arsuz ‘da yağan şiddetli yağmurun ardından, etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile şiddetli yağışın ardından oluşan selde etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Asaf Güven, oluşan hasarın en hızlı şekilde giderilmesi için çalışmalara başlandığını, hasar tespitinin de ilk günden itibaren yapıldığını söyledi.
Belediyenin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Arsuz ’da geçtiğimiz günlerde şiddetli yağmur neticesinde sel oluştu. Bu sel, bazı mahallelerimizde büyük zararlara sebep oldu. Özellikle de yolların bir bölümü bozuldu. Köprüler yıkıldı. Köprülerdeki hasarı tespit etmek üzere şimdi bazı yerleri geziyoruz. Özellikle üç yer var ki; Haymaseki, Konacık ve Tülek’te köprüler ciddi derecede hasar gördü. Yollar tamamen işlemez hale geldi. Bunlara acil müdahale gerekli. Arsuz Belediyesi ekiplerimiz, ilk geceden itibaren sahadaydı. İlk müdahaleleri yaptı. Oluşan hasarları gidermek mecburiyetindeyiz. Arsuz Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız ama ilgili kurumlarla da istişarede bulunacağız. Tabi Büyükşehir Belediyesi de gerekli desteği bize verdi. Bundan sonra da yapılacak şeyler var. Devlet Su İşleri ile de iletişim kuracağız. Arsuz bu selden dolayı zarar gördü. Bu zararı hep beraber karşılamaya çalışacağız,” dedi.
“ Yaraları sarmaya çalışıyoruz”
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin , “Sayın Başkanla beraber bende onlara eşlik ediyorum. Hem zararları yerinde görmek, tespit etmek, hem de nasıl bir katkım olur diye, manevi olarak daha çok yanlarındayım. Beraber dolaşıyoruz. Arsuz Kaymakamımızın da bu afetle ilgili zarar gören evlere, hayvanları zarar gören vatandaşlara karşı bir tespit yaptığının bilgisini aldık. Onların da bir takım yardımları olacak. Ama gördüğünüz gibi daha çok dereler, köprüler zarar gördüğü için bu işler daha çok belediyelerimizin, belediye fen işlerinin yoğunlukla çalışacağı alanlar. Pazar gününden beri de hem Büyükşehir hem Arsuz belediyemiz, Fen İşleri Ekipleri, hem Belediye Başkan Yardımcıları, halkımızla birlikte birebir sahadalar. Yaraları sarmaya çalışıyoruz. Tabi hepsi bir anda olmuyor. Onun için bunu nasıl hızlandırırız onun tespitini yapıyoruz başkanımla beraber. Emeklerine sağlık. Herkese geçmiş olsun diliyorum. Zarar görenlerin zararlarının bir an önce giderilmesini temenni ediyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Güven
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar