Skip Navigation Links

Yılın Düğünü Gerçekleşti

Yılın düğünü 31.10.2010 Pazar günü Grand Plaza'da gerçekleşti.Ebru (Yıldız)-Abdullah Bozatlı çiftinin düğün merasimi peri masallarını aratmadı..

Magazin   A+a-

Yılın düğünü 31.10.2010 Pazar günü Grand Plaza’da gerçekleşti. Ebru (Yıldız)-Abdullah Bozatlı çiftinin düğün merasimi peri masallarını aratmadı..
İskenderun’un tanınmış işadamlarından Metal At LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Abdullah Bozatlı’yla İnşaat Mühendisi Tevfik Yıldız'ın kızı  Özel Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ebru Yıldız, şahitlerin ve konukların huzurunda bir ömür boyu birlikte geçirmeye “Evet” diyerek dünya evine girdiler.

Grand Plaza da gerçekleşen düğün töreninde, iş dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in kıydığı nikahta, erkek tarafının şahitliğini Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Müsiad Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Sanayici İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı  Recep Atakaş yaparken, kız tarafının nikah şahitliğini ise İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve güzel gelin Ebru Yıldız'ın dayısı Kuyumcu Ferit Ercan yaptı.

Görkemli bir düğünle dünya evine giren Ebru (Yıldız) -Abdullah Bozatlı  çifti heyecanlı oldukları kadar, mutlulukları da gözlerinden okunuyordu.
Mutlulukla dolu bir geleceğin başlangıcı olan düğün töreninde pasta kesiminin ardından çiftler ve davetliler gece boyunca eğlendiler.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet