Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Gurur Metin İnan’a Yeter …

İnandılar ve Bayrağı Babalarından Devraldılar

 Bu Gurur Metin İnan’a Yeter …Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Bu Gurur Metin İnan’a Yeter …
İnandılar ve Bayrağı Babalarından Devraldılar
 
İskenderun’da 1984 yılından bu yana inşaat malzemesi sektöründe faaliyet gösteren Cem Yapı Malzemeleri Sahibi Metin İnan, 1997 yılından itibaren sahibi olduğu işletmesini evlatları Mimar Metin Cem İnan ile İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Teknolojileri bölümü öğrencisi Emre İnan’la büyütmenin gururunu yaşıyor.
Yeni nesil inşaat malzemesi sektörüne hızlı adapte olan Metin İnan, uzun yıllardır faaliyet gösterdiği Pınarbaşı Caddesi üzerindeki şubesine ilave olarak Mithatpaşa Cad. Hürriyet Mah. No: 34/C adresindeki Show Room’la müşterilerine kapılarını açtı.
Seramikten boyaya, mutfak ve banyo aksesuarlarından duş kabinlerine, ahşap parkeden fayans çeşitlerine, inşaat ve dekorasyon sektöründe kullanılan tüm malzemelerin bulunduğu Cem Yapı Malzemeleri Show Room, aynı zamanda Filli Boya Bayii olarak da hizmet veriyor.
İnşaat sektörünün marka isimlerinden Metin İnan, aynı zamanda inşaat sektöründe yapı imalatı, tadilat, dekorasyon işlerinde Mimar Metin Cem İnan ile yakında İnşaat Teknikeri olarak sektöre girecek olan Emre İnan’la, yepyeni inşaat teknolojileri ve modellemeleriyle hizmet veriyor.
Duygularını aktaran Metin İnan, 1984 yılından bu yana hizmet verdiği inşaat malzemesi ve inşaat imalatı sektöründe bayrağı evlatları Mimar Metin Cem İnan ile İnşaat Teknikeri Emre İnan’a devrediyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Günümüz inşaat malzemesi ve inşaat yapı imalatı sektöründeki değişim ve gelişimi Mimar Metin Cem İnan ile İnşaat Teknikeri Emre İnan’la uygulamaya devam edeceklerini belirten Metin İnan, sektörün geleceğine ilişkin ise umutlu olduğunu ifade ediyor.
Mimar Metin Cem İnan ile İnşaat Teknikeri Emre İnan da, babaları Metin İnan’dan devraldıkları bayrağı en iyi yerlere getirmek için Mithatpaşa Cad. Hürriyet Mah. No: 34/C adresindeki Show Room’a tüm sevenlerini ve müşterilerini beklediklerini söylediler.
 
CEM YAPI MALZEMELERİ / İNAN
Ev Dekorasyonu
Yeni Nesil FİLLİ BOYA BAYİ
Şube-1 : Pınarbaşı Cad. no:56
Şube-2 : Mithatpaşa Cad. Hürriyet Mah. No: 34/C
Metin İnan 0541 224 6684, Emre İnan 0545 650 1267, Metin Cem İnan 0531 845 2672,
Ayhan İnan 0545 650 1265
 
Boya, Seramik, Armatür, Tesisat, Duvar kağıdı, Kültür tuğla, İnşaat taahhüt, Anahtar teslim tadilat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bu Gurur Metin İnan’a Yeter … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar